Progress Ay Evlerde


1. Evde
Güçlü bir harekete geçme dürtüsü verir. Dış dünya ile kuvvetli bir ilişki anlamına gelir. özgürleşme duygusu uyanabilir aydınlanan bir bencillik ustası olmanız, hangi yolun doğru olduğunu söyleyen sezgilerinizi hissetmeniz sonra da bu yolu çevrenizdeki insanlarda neden olduğu rahatsızlıklara aldırmadan izlemeniz gerekir.Pr Ay birinci evinizdeyken hayatınızda yeni bir dönem başlar bu dönemde edindiğiniz alışkanlıklar verdiğiniz sözler geleceğinizi de etkiler kendinize olan güveniniz artar.

2. Evde
acil zorunluluklara, iş ve pratik görevlere ve genelde dış dünyaya nasıl uyum sağladığınızla ilgili farkındalığı uyarır. Bazı durumlarda yoğun çabalama yoluyla zorluklara katlanma dönemimi gösterir.tutarlı iş temposuna girmek , geçimini sağlamak ve yaşamı planlamak zamanıHer şey yaptığınız yeni başlangçları sürdürecek cesareti bulup bulamayacağınıza dayanıyor.Kendinizi kendinize ispat etmeniz gerekiyor. Şimdi güveninizi pekiştirecek, bu Ay progresyonunun karakteristiği olan sahte bir rolda bulunduğunuz duygusunu yok edecek zaferlere ihtiyacınız var. Bu zaferleri kendiniz için yaratın.

3. Evde
plan yapmayı,yeni fikirleri, yeni ilişkileri, fikir alışverişlerini ve olaylara daha mesafeli bir bakış açısı kazanmayı uyarır.günlük yaşamda genellikle daha rahat bir ruh halini ifade etmesidir çok yönlülük için öğrenilmesi gereken çok şey olduğunun farkına varılması , merakın artması3. evdeyekn aradığınız şey bilgi. Kalbiniz merakla ve huzursuzlukla dolu. Daha beceriklisiniz ve kendinizden kuşkulanmanız nedeniyle uzaklaştığınız insanlarladaha açık bir şekilde ilişki kurmaya başlıyorsunuz. Genllikle Ay ın 3. evden geçişi çalışma ve öğrenme zaamnıdır. Çoğunlukla bu dönem coğrafi hareketliliği gösterir. Yeni ortamlarda değişik insanlarla bağlantılar kurarak seyahat edebilirsiniz.

4. Evde
muhakemeyi, dış dünyadan kendini çekme ihtiyacını ve içedönük derin öğrenmeyi uyarır. Belirgin spritüel büyüme ve psişik duyarlılığı arttırma dönemi olabilir.inziva dönemi eskiye göre daha fazla evde zaman geçirme , aileye zaman ayırmaProgres Ay ın 4. eve girişiyle sizinde oturup değerlendirme yapma zamanınız gelir. Evlerin genişlikleri değişir. bu nedenel zaman konusunda genellemeler olanaksızıdr..Bu dönemde insanlar genellikle ev değiştirebilirler veyaeski evlerini yeniden enerjiyle doldururlar.

5. Evde
güçlü bir harekete geçme dürtüsünü ve yapacağınız, yaratacağınız veya şevk duyacağınız şeylerle bağlantılarınızı uyarır. Dış dünya ile kuvvetli bir ilişki anlamına gelir.coşkunun artması , sevgi ve eğlenme ihtiyacının karşılanması isteği Bu evde kendinizi eskisine göre daha olgun bir şekilde ifade etmeye hazırsınız. Kendi sembollerinizi yaratma zamanı geldi. Resim yapın, yazın,şarkı söyleyin.Hepimiz sanatçı değiliz, ama her birimiz kendimizi ifade edebiliriz. ve Ay ın bu aşamasının konusu budur. Ay, bütün doğuma ait harita evleri boyunca yaklaşık olarak her yirmi-sekiz günü geçecek, onun günlük yapmak, ve saatte bir çok çabuk geçen etkileyecek. İlerlenen haritada bu evde, yine de, ev dördünde ayın dönemi esnasında yapılan herhangi bir yeni başlangıç, yapılı olacak, ve duygu, çocuklar, yaratıcılık, arkadaşlıklar bakımından katılaştırdı, ve spekülasyon. O, kişisel sanatsal ve estetik çabaların üzerinde konsantre olması için iyi bir zaman olacak.

6. Evde
acil zorunluluklara, iş ve pratik görevlere ve genelde dış dünyaya nasıl uyum sağladığınızla ilgili farkındalığı uyarır. Bazı durumlarda yoğun çabalama yoluyla zorluklara katlanma dönemimi gösterir.kendinizi ve olayları analiz etmek , sağlığınızla ilgilenmek zamanıGeleneksel astrologlar 6. evdeki progres Ay ı dışadönük emek olarak yorumlarlar. Bu yorum olabildiğince doğrudur. ama genellikle isel emeklerimiz dışsal olanları engeller. Zayıflıklarınızı saptama dönemi geldi,eğitici ama sıkıcı bir süreç olabilir bu dönem. Alçakgönüllüğü öğreniyorsunuz.

7. Evde
plan yapmayı,yeni fikirleri, yeni ilişkileri, fikir alışverişlerini ve olaylara daha mesafeli bir bakış açısı kazanmayı uyarır.günlük yaşamda genellikle daha rahat bir ruh halini ifade etmesidir ilişki kurma ve paylaşma ihtiyacı. yeni ilişkiler kurma ihtiyacıGenellikle dramatik bir dönem, Bu progesyon evliliklerde sorun yaratabilir ama ayrılığı simgelediğini söylemek yıkıcı ve yanlıştır. 7. eve ilerleyen Ay la birlikte eşinizle aranızdaki iletişim hatlarını tazelemeniz, yeniden oluşturmanız gerekir. Dürüst olun. Bu süreçte cesaretinizi yitirmeyin.

8. Evde
muhakemeyi, dış dünyadan kendini çekme ihtiyacını ve içedönük derin öğrenmeyi uyarır. Belirgin spritüel büyüme ve psişik duyarlılığı arttırma dönemi olabilir derinlik zamanıdır. ruhsal ve manevi konularla ilgilenme ihtiyacı olabilirkarakterinizin daha az çekici yönleriyle yüzleşirsiniz. Bu keyifli ve neşeli bir süreç değildir, ama kendinizi açarsanız, sizi iyileştirir. Bu dönemde müthiş bir bütünleşme ve yakınlaşma ihtiyacı hissederiz.

9. Evde
plan yapmayı,yeni fikirleri, yeni ilişkileri, fikir alışverişlerini ve olaylara daha mesafeli bir bakış açısı kazanmayı uyarır.günlük yaşamda genellikle daha rahat bir ruh halini ifade etmesidir hayatın anlamını keşfetme ihtiyacı. inançlar üzerinde düşünme zamanı Buradaki progresyon her zaman gerçekten yolculuğa çıkacağınızı göstermez, ama yolculuk mükemmel bir benzetmedir. anahtar kelime esnemek.Daha özgür ve vurdumduymaz hissedebilirsiniz Bu kişini ruh hali ağır, yoğun, içedönük durumundan iyimser, maceraperest ve hatta eğlenceye açın bir duruma doğru değişecektir.

10. Evde
acil zorunluluklara, iş ve pratik görevlere ve genelde dış dünyaya nasıl uyum sağladığınızla ilgili farkındalığı uyarır. Bazı durumlarda yoğun çabalama yoluyla zorluklara katlanma dönemimi gösterir hedeflere hırsla yönelmek , çalışmalara yoğunlaşmak ve bir şeyi başarmak ihtiyacıAy onuncu eve ilerleyince toplumla ilişkinizi irdeleme ve yenileme zamanı gelir. Yeni bir işe veya eskisini düzeltmeye ihtiyacınız olabilir. İyi bir amaçla daha fazla ilgilenebilirsiniz.hedeflerine hırsla yönelmek , birşey elde etmek ve ya bir şeye yönelik çalışmak konusunda istek duyabilirsin hedeflerine uymayan insanlardan uzaklaşabilirsin , sosyal imajın konusunda düzenlemeler yapma isteği duyabilirsin. bu konum başarma dürtüsünü ve çabalamanın tepe noktasını ifade edertoplumsal rolünü düzenlemek isteyebilirsin. evde kalacak diyenleri şaşırtacak biçimde aniden evlenebilirsin yada evliliği düşünmediğini net olarak haykırabilirsin. toplumun seni nasıl gördüğüyle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsin.10.ev aynı zamanda mesleki alanı ifade ettiğinden kariyerin adına güzel gelişmeler olabilir.hedeflerine hırsla yönelmek , birşey elde etmek ve ya bir şeye yönelik çalışmak konusunda istek duyabilirsin. hedeflerine uymayan insanlardan uzaklaşabilirsin , sosyal imajın konusunda düzenlemeler yapma isteği duyabilirsin. bu konum başarma dürtüsünü ve çabalamanın tepe noktasını ifade eder.

11. Evde
güçlü bir harekete geçme dürtüsünü ve yapacağınız, yaratacağınız veya şevk duyacağınız şeylerle bağlantılarınızı uyarır. Dış dünya ile kuvvetli bir ilişki anlamına gelir sosyal sorumluluk ve görev duygusunun gelişmesi. bilgilerin paylaşımı yoluyla başkalarına hizmet zamanı. popülerite konusunda hassaslık11. evdeki Ay progresyonu çekingenliğin ve ışığınızı bir çalının arkasında saklamanın zamanı deüildir Hedeflerinizi belirleyin, önceliklerinii saptayın. Stratejik düşünün. Sizin için eskiden bir duygu olan şimdi gerçek. giderek artan sosyal ilişki , sosyal sorumluluk ve görev duygusunun gelişmesidir.diğer insanlarla ilişki içinde kendi amacını farkedersin.genellikle popülerliğe yada bunun eksikliğine ve tabi başkaları tarafından kabul edilmeye karşı duyarlılığın artacaktır.bildiklerini başkalarına aktarma yoluyla birçok insana hizmet etme zamanı olabilir gruplarla çalışma-hareket etme zamanı olabilir.

12. Evde
muhakemeyi, dış dünyadan kendini çekme ihtiyacını ve içedönük derin öğrenmeyi uyarır. Belirgin spritüel büyüme ve psişik duyarlılığı arttırma dönemi olabilir yalnızlık ve iç dünyasıyla temasa geçme dönemi Daha içe dönme zamanı geldi.Meditasyon yapın, dua edin, gevşeyin. İçinizde gerçkleşene sürece güvenin. karakterinde bir uyumsuzluk, yetersizlik duygusu hisedilir.

-bu yazı www.blogcu.com sitesinden attart rumuzlu üyeye