BURÇ & ETKİLEME YOLLARI

KOÇ  - Asla bir Koç a ne yapması gerektiğini söylemeyin. O lider olmak ister. İma edin kandırın, çocuk ruhlu ya zor olmaz. Dolduruşa getirin örn:  koçum benim, hadi göreyim seni

BOĞA - Bir Boğa için beş duyu mühimdir. Ağız-Lezzet, Göz- güzellik, Burun-koku, Kulak-müzik, Dokunma-seks  örn: mum ışığında bir akşam yemeği sonrası size kalmış.sanat mı konuşursunuz aganigimi.

İKİZLER - Eğer bir ikizlerle yeni karşılaşıyorsanız, bilgiyi kısa ve eğlendirici bir şekilde iletin. örn : kısa kes merakını körükle.

YENGEÇ - Yengeç ihtiyaç duyulmaya ihtiyaç duyar. Öyle güçlü ayaklarına yatmayın. Direk hüngür sümük. bırakın sizi teselli etme zevkine varsın. örn: sana ihtiyacım var.

ASLAN - Aslanı sevin, Aslana hayranlık duyun, kraliyet ailesi gökten zembille düştüler ya. örn : hayatım ışığın gözlerimi kamaştırdı.

BAŞAK - Temiz ve derli toplu olun . Kıyafet uyumuna dikkat edin. Sonra işleri sizin için hallederler zaten.
örn: hayatım bavulumu nasıl düzgün hazırlayabilirim.

TERAZİ - Bir lider olun . Öncü, güçlü, kararlı insanlara bayılırlar. Karar verme sorunları olduğu için fikrini sorma hatasına düşmeyin. örn: Bence şu elbiseyi al hem şık hem sana yakıştı.

AKREP - Asla yalan söylemeyin. içinizi okurlar. Dürüst ve açık olmaya çalışın. Bazı sırları açıp keşfetmesini beklemekte bir seçenek. örn: tabiiki birlikte gitmek isterim ama çok pahalı

YAY - Onlara meydan okuyun, görev verin, maceraya davet edin, cesaret verin. içlerindeki ateşi körükleyin.
örn; gel birlikte bi dünya turu yapıverelim.

OĞLAK - Söz verdiğiniz şeyi yapın. Söylediklerinizi gerçekleştirin. Planlarınız sağlam olsun. Göstermeseler de zirveyi hedeflediklerini unutmayın.  örn: Hemen patron.

KOVA - Kovayı özgür bırakın. İnsanlarla bir arada olmak isterler. Birlikte gezin, cemiyetlere katılın. Yinede tamamdır demeyin, bakın sırtını dönmüş gidiyor.
örn: istersen benimle şu tanıtıma gel yada kendi seminerine git.

BALIK - Rüyalarınızı anlatın. Onunkilere yorum yapın. Hayalperest olduğunuzu belli edin. Birlikte de güzel hayaller kurabilirsiniz. Sinemada ağlayabilirsiniz.  örn; şimdi kumsalda uzanıyor olsaydık.