DOĞUM HARİTASI

Eğer bir saate bakarsanız, üzerinde sayıların olduğu bir yüzey ve dönen iki kol görürsünüz. Bilge atalarımız saatleri olmadığı için gökyüzüne baktılar. Diğer tüm yıldızlar sabitken yedi parlak noktanın sürekli hareket ettiğini gördüler. Bu noktaları kocaman bir saatin kollarıymış gibi kullandılar ve böylece takım yıldızlardan oluşan kozmik takım yıldızlar saati oluşturuldu. Siz yine de kolunuzdaki saate bakın. Bu çağda çok ışık var seçemeyebilirsiniz. Ben size söylerim.

Kozmik takım saatine bakan insanlar geceyi gündüzü, ekim ve hasat zamanını, nehirlerin yükselip alçalmasını, ilkbahar ve sonbahar ekinokslarını kısacası zamanı belirlediler..İnsanlık günü on iki saate, yılı on iki aya ve gökleri on iki takımyıldıza böldükten sonra, bilim ve felsefenin evrimi şekillenmeye başladı.

Binlerce yıl gökleri gözlemleyen astrologlar, Yeryüzünde olan olaylarla gök yüzünde olan olayları birbirine bağlamaya çalıştılar. ( Yukarısı neyse, aşağısıda odur ) Enerjileri belirlediler.

Günümüze gelirsek, Güneş sisteminde ve insanda hassasça dengelenmiş elektromanyetik alanları bilim insanları keşfetti. Bu elektromanyetik alanlar planetlerin konumları değiştikçe değişmektedir. Dünyanın manyetik alanı gelen bu etkiyi süzerek iyonosferteki yankılanma alanına 8 cps frekansıyla geçirmektedir. Buda insan beyninin alfa ritmidir. Böylece insanın sinir sistemi kozmik çevredeki değişiklerden etkilenir.

Doğduğunuz anda ilk nefesinizle birlikte işte bu kozmik saat enerjilerini alısınız. O hayata ilk ciyakladığınız anda gökteki bütün gezegenlerin yerlerinin kusursuz çekilmiş bir fotoğrafıdır, DOĞUM HARİTANIZ.

Geleceği bilme aracı değildir, hayat yolunuzun ruhani bir hatırlatmasıdır. Sizde yolunuzu aydınlatmak, Yol üzerindeki tabelaları görmek dinlenme yerlerini, güzel yada ilginç manzaralı yerleri, virajları ve çukurları bilmek için haritanıza bakın. Durmak yada geçmek, kısa bir kestirmeyi değerlendirmek yada uzun güzel manzaralı yolu tercih etmek iradenize kalmıştır. Ama seçenekleri bilmek iyidir.

ÖZLEM ERDEN
Gakl Sasson dan yararlanılmıştır.