BURÇLAR & STİL & MODA

KOÇ  ;  Son modayı takip ederler. Her konuda olduğu gibi moda konusunda da öncü ve önde dirler. Para hesabını pek bilmedikleri içinde bütçelerini zorlarlar. Kendilerine bir stil oluşturur, genellikle uyumlu parçalar kullanırlar. Resmi giyimi sever, mutlaka ceket kullanırlar. Titizlikle seçtikleri kostümlerinde detaylara önem verirler. Modayı takip etmek istiyorsanız, Bir koçu takip edin.Bir koçu elde etmek istiyorsanız giyiminize özen gösterin, iyi bir kuaföre gidin.

BOĞA  ;  Boğalar zerafet yarışında ilk sıradadırlar. Modayı yakından takip ederler. Uyumlu takımları yada kombinasyonları tercih ederler.İş yaşamında ceketler resmi kıyafetleri tercih ederken gece değişik dizaynlar,elbiseler giymek isterler. Sade ve elegan bir tarzları vardır. Gündüz pastel tonlarda spor kıyafetlerle görebilirsiniz. Bir boğayı elde etmek istiyorsanız, elegan bir tarz da, yerine göre giyinmelisiniz.

İKİZLER  ;  Aksesuar tutkunu olan ikizler kemerlere, takılara, gözlüklere, özellikle çantalara düşkündür. İncik boncukçuların önünde rastlayabilirsiniz onlara ama çantalara düşkünlüğü özeldir. Seyahati  çok sevdikleri için özel çantaları olacaktır haliyle. Valizler, sırt çantaları, el çantaları, spor çantaları değerli eşyalarıdır. Güzel de taşırlar. Genellikle sevdiği şeyi aldığı için gardıropları  uyumsuz eşyalarla doludur. Bu nedenle bir yere giderken uyum zorluğu çekip giyecek bir şey bulamayabilirler. Modayı takip etseler de alış verişten sıkılıp düşüncesizce kıyafetlerde alabilirler. Yine de değişik bir stilleri vardır. Giydiklerini yakıştırırlar. Bir ikizleri elde etmek istiyorsanız kıyafetlerin teferruatına takılarak saatlerce alış verişte vakit kaybetmeyin. Alın ve çıkın yoksa o tek başına çıkar gider.

YENGEÇ  ;  Moda ve tasarım konusunda oldukça yeteneklidirler. Bu konuda kariyer yapabilirler. Hiç değilse kendi tasarımlarını diker giyerler.Giyim konusunda kendilerine güvenirler ama yine de eşlerine, kız arkadaşlarına danışma ihtiyacı duyarlar. İyi de yaparlar çünkü aşırıya kaçma eğilimleri vardır. Güzel bir kıyafetin üzerine alakasız bir takı takarak rüküş durumuna düşebilirler.Yumuşak renkleri ve doğal kumaşları tercih ederler. Yalnız hava durumuna pek uyamayabilirler.Ruh hallerine göre kışın tiril tiril bir kumaşla, Yazın gereksiz kalın bir kumaşla görebilirsiniz. Bir yengeci elde etmek istiyorsanız. Dayanıklı ve pahalı kıyafetleri seçin.Az ama öz alış veriş yapın. Kaliteye önem verir ve ucuzcu da bulamayacağını düşünür.

ASLAN  ;   Karizmatiktirler. Çarpıcı bir giyim tarzları vardır. Alımlı yürüyüşleriyle Kıyafetleri güzel taşır dikkat çekerler.Süslü ve havalı giysileri sever, Bunlar için büyük paralar ödeyebilirler. Kaliteli bir kıyafetle burnu kaf dağına çıkmış bir aslanı fazla züppe bulabilirsiniz. Seçtiği renklerde genellikle göz alıcı ve parlaktır. Bazen fazlaca takıp takıştırabilirler. Spor kıyafetleri sever gündüzleri özellikle tercih ederler. Bir aslanı elde etmek istiyorsanız, ona uygun giyinin.Asla kıyafetine karışmayın. Onu övün. Ve sahneyi ona bırakın

BAŞAK  ;  Moda olan kıyafetlere fazla takıntıları yoktur. Uzun süre giyebilecekleri, dayanıklı giysiler alırlar. Pahalı olması gerekmez, hatta ucuz şeyleri daha çok sever, indirimleri takip ederler. Bir başağı pazarda da görebilirsiniz. Uygun fiyata alabilecekken niçin dünya para ödesin. Hesabını bilir. Önemli günler için çok önceden hazırlıklara başlar,en ince ayrıntıya kadar planlar. Baştan ayağa bakım ve temizlik yaparlar. Deri aksesuarları severler. Kendileri gibi  alçak gönüllü giyim stilini benimserler. Çiçekli desenler koyu renkler vazgeçilmezleridir. Her zaman derli toplulardır. Bir başağı elde etmek istiyorsanız, asla dağınık ve lekeli kıyafetlerle gezmeyin. Kıyafet seçiminde yardımını isteyin.

TERAZİ  ;  Giyim konusunda çok zevklidirler. Cüretkar giyinirler. Ama bu vamp anlamında değil. Açılıp saçılmayı sevmezler. Cüretkarlığı değişik şeyleri giymek konusundadır. Giyim konusunda para harcamayı sevrler.Yeleklerden, şapkalardan hoşlanırlar.Erkekleri pahalı ve koyu renkli takımları severler.Kadınlar ise pastel renkler ve asimetrik desenleri tercih ederler. Her zaman bakımlı olan terazileri evlerinde bile dağınık göremezsiniz. İşlerini bir başkasına yaptırır.Çünkü o hep bakımlı ve alımlı olmakla ve kendi istediği şeyleri yapmakla meşguldür. Bir teraziyi elde etmek istiyorsanız vazgeçin derim. Zordur elde tutmak ama illaki istiyorsanız, Klas olun. Para harcamaktan çekinmeyin ve iş buyurmayın.Merak etmeyin sevimliliği ile karşılığını verecektir.

AKREP  ;  Kişiliklerindeki gizem giyim tarzlarına da yansır. Siyah renkleri, deri kıyafetleri severler. Ucuz olsun pahalı olsun elbiselerinin vücut hatlarını belli etmesi hoşlarına gider. Dar pantolonlar,ince bluzlar, ipek çoraplar alırlar. Ve en önemlisi seksi iç çamaşırları. Çekici iç çamaşırlarına asla dayanamazlar.Yumuşak dokulu kumaşlar, satenler, kadifeler tercihleridir. Kendileri için para harcarlar da yakınlarının harcamasından hiç hoşlanmazlar. Bir akrebi elde etmek istiyorsanız o kendine güzel şeyler alırken, indirimlerden giyinmeye razı olun. Seksi olun yalnız sadece onun için belli etmez, inkar bile edebilir ama oldukça kıskançtır.Zaten elde eden hep o olur. Siz sadece oyununa gelmişsinizdir

YAY  ;  Sportif giyim ve spor ayakkabılar. Bilgiye ve söze o kadar enerji harcarlarki  dış görünüşlerine önem vermeye fırsat kalmaz. Bu nedenle her yerde spor kıyafetler le rastlayabilirsiniz. Zaten rahat ve hareket kabiliyeti kolay giysileri tercih eder. Zorunlu olmadıkça takım elbise giymezler. Dağınık saçları sempatik gülüşleri ile her yerde her kıyafetle rahat davranırlar. Ben böyle hoşlanıyorum diyerek başkalarına göre uygun olmayan elbiselerle dolaşıp, basit kumaşları bile ilgi çekici bir tarza dönüştürebilirler. Polo yakalı süveterler yakışır. Mavi ve mor tonlarını giyinmekten hoşlanırlar. Eğer bir yay ı elde etmek istiyorsanız, hiç bir şeyde kısıtlayamayacağınız gibi kıyafet konusunda da bir kısıtlama getirmeyin. Sizin de kafanızın şıklığına kıyafetinizin şıklığından daha fazla önem verecektir.Ha bir de sakın ola ki yakındaki daha şık bir kadına bakmak hatasına düşmeyin. Yerin ve zamanın önemi yoktur. Açar çenesini

OĞLAK  ;  Kalite onlar için çok önemlidir. Ünlü markaları giymek isterler.Kendilerine özgü bir stilleri olan oğlaklar abartıdan hoşlanmazlar. Daha çok neo-klasik bir tarzları vardır.İyi kesimli daha çok koyu renkli şık kıyafetler tercih ederler.Pamuklu ve yünlü doğal kumaşlar, klasik parfümler vazgeçilmezdir. Özellikle kadınlar tarzlarını tamamlamak için iddialı ve değişik stillerde takılar kullanırlar.Kaliteli deri kemerler ve şık el çantaları taşımayı severler.Saçları bakımlı ve sağlıklıdır.Erkekler sakal bırakmayı sever. Bir oğlağı elde etmek istiyorsanız, geleneksel, klasik ve kaliteli giyinmeli.Sizi yönlendirmesine de izin vermelisiniz. Sosyal hayatında yanında olmanızdan övünç duyacağı rafine bir tavır sergilemelisiniz.

KOVA  ;  Onlar değişiktirler. Modanın dışında özgün stilleri olsun isterler. Garip ve ilginç zevkleri vardır. Eski ve yeni arasında değişik modelleri eşyaları bulurlar. Modern tarzın yanı sıra nostaljik ve egzantrik kıyafetlerle de dolaşırlar.Saten ve ipek gibi yumuşak dokuları severler. Canlı renkleri özellikle gece mavisi, turkuaz ve yeşil tonları tercih ederler. Kıyafetleri ve aksesuarları ruh hallerinden etkilenir. Bir kovayı elde etmek istiyorsanız ki imkansızdır. O sıkıldıkça çıkar gider bi dolaşıp gelir, Kıskançlık yapmayın. O da sizin giydiğinize karışmayacak sadece beğenmezse ukala bir tavırla söyleyecektir. Kıyafetle değil elektronik bir eşya ile daha çok ilgisini çekebilirsiniz.

BALIK  ;  Fantastik bir giyim tarzları vardır. Kadife ceketler etnik görünüşlü kumaşlardan hoşlanırlar. Nostaljik kıyafetleri tercih ederler. Gardıroplarında antika bir kaç parça bulundurmak isterler. Aile yadigarlarından vazgeçemezler. Pelerinler, enteresan şapkalar,taşıyabilirler. Kendileri gibi balık motiflerini sever deniz temalı şeyleri denizi çağrıştıran renkleri kullanırlar. Eğer bir balığı elde etmek istiyorsanız, onun geleceği düşünmeden savurganca para harcamasına katlanmalı,romantik tavırlarına karşılık vermeli onu fazla eleştirip her daim bozuk olan moralini daha da bozmamalısınız. Çiçekli elbiselere güzel kadınsı kıyafetlere erkekleri. Karizmatik kıyafetlere, zarif erkeklere kadınları, güzele bakmak sevaptır diyerek bakmadan duramaz.Her an akmaya hazır göz yaşları içinde bir mendil bulundursanız iyi olur.

ÖZLEM ERDEN