Burcunuz sağlığınızı nasıl etkiler?


Astrolojinin sağlığımızla yakından ilişkisi vardır. BurçlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? gezegenler ve evler belli organları temsil eder. Herkesin özel yıldız haritasıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kişinin sağlık ve hastalık durumları hakkında bilgi verir.



Burçlarımız vücudumuzdaki hassas organlarımızı gösterir. Gezegenlerin düştüğü evlerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? burçlar ve aralarında oluşan açılar ne tür hastalıklara istidatlı olduğumuzu belirler. Her burç kendisine zıt olan burcun temsil ettiği organlar açısından hassastır.

Bu konuda kesin karar vermek kolay değildir. Burçlara bakıp da; “Ben bu hastalıklara yakalanırım!”demek yanlıştır. Burca düşen bir gezegenin durumu çok önemlidir. BurçlarınBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? diğer gezegenlerleBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? 1 ve 6. evlerde yaptığı açılar çok iyi değerlendirilmelidir. Sert açılar hastalıklara sebep olurkenBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yumuşak açılar genellikle fazla sorun getirmez.

Ayrıca doğumdan önceBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? anne karnında alınan Güneş ve Ay tutulum etkileriBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? hastalıkların altında ne gibi sebepler yattığının açıklanması yönünden enteresandır.

Koç BurcuBaş bölgesi hassastır. Baş ağrısıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ateş yükselmesiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? migrenBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yüz nevraljisine rastlanır. BaşBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kafatasıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? şah damarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yüzle ilgili sorunlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? beyin iltihabiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? adele rahatsızlıkları Burcunuz sağlığınızı nasıl etkiler?ileri yaşlarda yüksek tansiyon görülebilir. Aşırı heyecan ve telaş beyni zorlar. AceleciBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ani ve atak oluş yüzünden kazalara açıktır. Kanamaya eğilimlidir. Adrenalin bezi fazla çalışır. Terazi Burcu’ndan gelen zıt etki böbrek ve bel bölgesinde de hassasiyet verir.

Koç'lar genelde hastalanmazlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bünyeleri oldukça sağlamdır. Zaten yatağa bağlı kalmak hiç mi hiç hoşlarına gitmez. Henüz tam iyileşmeden ayağa kalkarlar. Her konuda olduğu gibi tedavi içinde kendi kafasına göre hareket ederler.

Boğa Burcu


BoğazBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? boyun ve ense bölgesi hassastır. Tiroid beziBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yutakBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ses telleriBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bademciklerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kulaklarla ilgili sağlık sorunları görülür. Kilo almaya yatkın bir bünyesi vardır. Kilo ile ilgiliBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? diyabetik rahatsızlıklarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? tansiyonBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? astımBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? soğuk algınlığıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? anjinBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir.

Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir. Akrep Burcu’ndan gelen zıt etki ile cinsel organlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? salgı bezleriBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? boşaltım sistemi de hassas olabilir. Erkeklerde prostatBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir. Boğa'lar genel olarak kuvvetli bir bünyeye sahiptirler. Kendilerini daima genç hissederler. Yaşlanmayı kabul etmezler. Açık havayıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? gezmeyi ve yürümeyi sevdikleri için sağlıkları genellikle iyi olur.

İkizler Burcu

Sinir sistemleri pek güçlü değildir. Ayrıca omuzlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kollar ve eller hassastır. Köprücük kemiği kırıklarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? omuz ve kol ağrıları olurBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? parmaklarla ilgili sorunlarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. KekemelikBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? konuşma ile ilgili problemlere rastlanabilir. Sindirim sistemleri çok çalışır.

Bu yüzden kilo almaları zordur. Fazla merak sinir sistemini yorar. Vücut direnci azalırBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yorgunlukBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? uykusuzluk görülür. Yay Burcu’ndan gelen zıt etki ile kalça ve bacakla ilgili siyatik ağrılarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? romatizmaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? karaciğer hassasiyetiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? alerjiler görülebilir. İkizler insanı dinlenmeyi pek bilmediği için aşırı yorgunluklar yaşar. Genelde zayıf bünyelidirler. Yerinde durmayı beceremeyen İkizler’in hastalığı kendisine sorun olur... Uykuya ve dinlenmeye zaman ayırmalıdırlar.

Yengeç Burcu


Göğüs kafesiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? memeler ve mide en hassas bölgeleridir. GastritBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ülserBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? 12 parmak bağırsağıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? pankreasBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bağırsak iltihaplar görülebilir. Hazımsızlık sorunları olur. İleri yaşlarda kilo sorunları yaşanabilir. Duygulardaki ani değişiklerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? duygusal hassasiyet mideyi etkiler.Üşütme gaza neden olur. Hava değişikliklerinden çabuk etkilenirler. Lodoslu havaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? aşırı baş ağrısı yapar.

Süt bezleri iyi çalışır. Memelerle ilgili rahatsızlıklarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kadın üreme sistemi bozuklukları görülebilir. Güneş ışınlarına karşı hassasiyet vardır. Vücut enerjisini yitirir yorgunluk olur. Oğlak Burcu’ndan gelen zıt etki ile iskelet sistemiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? dizler ve deri hassasiyeti olur. Yengeçler’in bünyeleri kuvvetli değildir. Ağrılı rahatsızlıklara karşı dayanıksız olurlar. Yengeç'ler hastalığını çok büyütürBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? endişe ve evham yüzünden ufak bir şeyi abartabilirler. Bakımı zor bir hasta olurlar.

Aslan Burcu

Kalp ve sırt bölgeleri hassastır. Kalp rahatsızlıklarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kalp romatizmasıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? çarpıntı görülür. Kalp krizi riskleri oldukça fazladır. Dengeli bir yaşamBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmaları için çok önemlidir. İleri yaşlarda kilo sorunları olur ki bu kalp krizi riskini arttırır.

SırtBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? adele ağrılarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? omurga ve bel kemiği rahatsızlıkları olabilir. Moral bozukluğu sağlık direncini azaltır. Mikrobik hastalıklara yakalanma oranı artarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ateş yükselir. Kendilerine güvenmeleri ve etrafın beğenisini kazanma çabaları yüzünden cesurca davranışları kazaya uğramalarınaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kırıklara sebep olabilir.

Kova Burcu’ndan zıt etki ile dolaşım sistemi rahatsızlıklarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bacak ağrılarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bacağın alt kısmında hassasiyet görülebilir. Aslanlar’ın bünyeleri genellikle güçlü olur. Hastalandıkları zaman aşırı ilgi isterler. Rol yaparak durumlarını dramatik hale sokarlar. Güçlü bünyeleri sayesinde çabuk ayağa kalkarlar. Hastalıklara karşı çok dayanıklıdırlar.

Başak Burcu

Sindirim ve merkezi sinir sistemleri hassastır. Psikomatik hastalıklar görülür. Hastalık hastası olabilirler. Aşırı titizlikten dolayı sinirsel kökenli yaralarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? tırnak iltihaplanmasıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? çıbanlar gibi çeşitli rahatsızlıklara yakalanmaları mümkündür. Bağırsak sorunlarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kolitBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? karın zarı iltihabiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ayakları üşütünce mide yanmasıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? hazımsızlıkBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? gaz rahatsızlıkları olur.

Evhamlı oluşları ülsere neden olabilirBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? karasevda hastalığına da tutulmaları mümkündür. Balık Burcu’ndan aldıkları zıt etkiler sonucu ayakları oldukça hassas olur.

Başaklar’ın bünyesi kuvvetli değildir. Fakat sağlık kurallarınaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? temizlik ve beslenmelerine dikkat ettikleri için sağlıklı olurlar. Hastalık konusunda aşırı titizlenmeleri kendilerini hasta sanmalarına neden olur. TedaviyeBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ilaçlara çok itina ederler. Başkalarına da ögüt verebilir.

Terazi Burcu

Böbrekler ve bel bölgesi en hassas kısımlardır. Sırtın alt tarafında adaleBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kemik ve sinir uçları ağrıları olur. YorgunlukBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ağır yük taşımak belde ağrı yapar. Siyatik ve bel fıtığına yol açabilir. NefritBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? lumbagoBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? soğuk algınlığıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bulaşıcı hastalıklara karşı dirençleri azdır. Şişmanlamamak için yapılan rejimler sağlıklarını bozar.

Zıt burç olan Koç’tan gelen sert etkilerle baş bölgesiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? gözler hassas olur. Görme bozukluklarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? gözde çeşitli rahatsızlıklarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kızarmaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kanlanma Burcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? şişme gibi durumlar olabilir. Teraziler’in canları çok tatlıdır. Zor bir hasta olurlar. Aşırı ilgi ve sevgi görmek Burcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? naz yapmak isterler. Aksi halde huysuz olurlar.

Akrep Burcu

Üreme ve genital organları hassas olur. Kasık ağrılarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? mesaneBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? idrar yollarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür.

Erkekte prostatBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın bağırsak sorunlarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? iltihaplanmaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? polipBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? fıtıkBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? basurBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? cinsel salgı bezleriBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? üreme organları hastalıklarına yatkınlık vardır. Aşırı hırslı oluşları sinir gerilimlerine yol açar. Sinir ve asabiyet görülebilir.

Boğa Burcu’ndan aldıkları zıt etki ile boğazBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? koku ve tat alma organları da hassas olur. Burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip olanıdır. İradeleri ile hastalıklarla savaşırlar. Tedavi için gerekli her şeyi yapmaktan çekinmezler. Çabuk iyileşirler. Aslında kan ve iğneden çok korkarlar. Ama acımasızca korkularının üzerine gidebilirler. Zayıf ve çaresiz görünmekten nefret ederler.

Yay Burcu


Karaciğerleri ve bacakların üst kısımları hassastır. Kalçalar ve uyluk bölgesi ile ilgili kilo sorunları olur. RomatizmaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? siyatikBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler?kuyruk sokumu ağrıları çekebilirler. Dişlerle uğraşmaları gerekebilir. Diş eti rahatsızlıkları Burcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kemik erimesi görülebilir. Karaciğer hassasiyetinden kaynaklanan alerjilerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kansızlıkBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? zafiyet olabilir. El ve ayaklar soğuk olur.

İkizler burcundan aldıkları zıt etki ile sinir sistemleri zayıftır. Sinirsel kökenli rahatsızlıklar geçirebilirler. Ciğerler ve bronşlar da hassastır. Bünyeleri güçlü değildir. Küçük hastalıkları bile önemli gibi abartabilirler. Ama iyimser oluşları sayesinde kendilerini bırakmazlar.

Hasta oldukları zaman bile hareketliliklerini kaybetmezler. Her zaman kullanabilecekleri bir enerjileri vardır.

Oğlak Burcu


Vücutlarının hassas kısımları kemikler ve deridir. İskelet sistemiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? dişlerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? eklemlerBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? diz kapağı ve çeşitli ortopedik sorunları olabilir. Romatizma ağrıları çekebilirler. Deri hastalıklarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? egzamaBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? çıbanBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? sivilce görülebilir. Aşırı sabır mide rahatsızlıklarına yol acar. Mide asiti çok salgılanır. Yengeç Burcu’ndan gelen zıt etki mide ve sindirim sistemlerinin hassasiyetine sebep olur.

Sakin oluşları sinir sistemlerinin sağlam olmasını sağlar. Acılara çok dayanıklıdırlar. Başkalarının hemen şikayet ettikleri ağrılara onlar günlerce dayanırlar. Kimseye belli etmezler.Kendilerine dikkat ederler. Hemen doktor ve ilaca sarılmazlar. Gerektiği zaman da tedaviyi disiplinli bir şekilde uygularlar. Etrafını rahatsız etmeyen bir hasta olurlar.

Kova Burcu

Adeleleri ve dolaşım sistemleri hassastır. Kan dolaşımı kan serumu ile ilgili sorunlar olur. ZehirlenmeBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? yüksek ateşBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? kramplarBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bacak damarlarında varis görülebilir. Adele ağrılarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? baldırBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? bilekBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? topuk kısımları rahatsız olabilir. Bilek burkulmaları olur. Dişlerde sorunlar çıkabilir.

Aslan Burcu’ndan aldıkları zıt etki ile kalpleri ve omurgaları hassas olur. Kovalar genellikle kendilerine iyi bakarlar. Sağlık konularına akıllıca yaklaşırBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? tıbbi gelişmeyi takip ederek sağlıklı kalmayı başarabilirler. İdealleriBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? umut ve hedefleri düş kırıklığına uğrarlarsa sağlıkları bozulabilir. Ama akılcı yoldan kendilerine yeni bir yön çizerek çabuk toparlanırlar.

Balık Burcu

Ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Psikomatik rahatsızlıklara yatkınlıkları çoktur. Karamsar ve agresif oldukları zamanlarda içkiBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ilaçBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? uyuşturucu gibi maddelere meyil ederler. Fazla yemek yüzünden kilo sorunları olur. Ayaklarını iyi korumalıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? dar ayakkabılar giymemeli ve üşütmemelidirler. NasırBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? tırnak iltihaplarıBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? tabanBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? ayak defarmasyonu gibi sorunları olabilir. Vücutları su tutmaya çok müsaittir. Sulu şeylerden zehirlenme görülebilir.
Mikrobik hastalıklara dirençleri azdır. Çabuk üşütebilirBurcunuz sağlığınızı nasıl etkiler? mikrop kapabilirler. Lenf sistemleri de zayıftır.