BURCUNA GÖRE ZAYIFLA



İnsanların kişiliğinde büyük ölçüde gözüken burç özellikleri yemek yeme alışkanlıklarını da etkiliyor.
Burcunuzun özelliklerini taşıyorsanız diyet programını da ona göre yapabilirsiniz.

Cumartesi diyete başlamak için en uygun gündür. Saturday saturn nün günüdür bu gün başlanan işler sıkıcı olsada kalıcılık ve dayanıklılık ve sabır enerjisi alır. Ayın küçülme dönemi de (Dolunay dan sonra) daha uygundur. Küçülen ay gibi yağ topaklarınız küçülsün gitsin.
Koç (21 Mart - 20 Nisan): Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Bu nedenle sizin için tehlike çanları çalıyor. Tuz ve alkolden uzak durarak bunun yerine bol bol su için. DomatesBurcuna Göre Zayıfla patatesBurcuna Göre Zayıfla soğanBurcuna Göre Zayıfla kuru fasulyeBurcuna Göre Zayıfla mercimekBurcuna Göre Zayıfla karnıbaharBurcuna Göre Zayıfla marulBurcuna Göre Zayıfla yeşil salataBurcuna Göre Zayıfla ıspanakBurcuna Göre Zayıfla turpBurcuna Göre Zayıfla pirinçBurcuna Göre Zayıfla zeytinBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla balkabağıBurcuna Göre Zayıfla ceviz gibi besinler haftalık beslenmenize mutlaka eklenmesi gerekli yiyeceklerdir. Sizin için gerekli olan tatlılar! Kayısı gibi fazla şeker içermeyen tatlılar olmalıdır.

Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs): Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza bela olur. Karbonhidratlardan kaçının. Aksi takdirde tombul bir kişi olursunuz. Sindirim güçlüğü çekebilirsiniz. Düşük nişastaBurcuna Göre Zayıfla yağ ve şeker içeren bir diyetBurcuna Göre Zayıfla beslenme hayatınızın gerekli bir parçası olmalıdır.

Doğal iyot içeren besinlerBurcuna Göre Zayıfla balık ve deniz mahsulleriBurcuna Göre Zayıfla yumurtaBurcuna Göre Zayıfla karaciğerBurcuna Göre Zayıfla böbrekBurcuna Göre Zayıfla buğdayBurcuna Göre Zayıfla ıspanakBurcuna Göre Zayıfla pancarBurcuna Göre Zayıfla taze meyve ve yeşil salata besin listenizde daima yer almalıdır. Ayrıca su içmek de hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmalı.

İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran): Yemek yerken o kadar acele hareket ediyorsunuz ki artık bu durum sizin sağlığınızı etkiler hale gelmiş. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin. İkizler kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorsa sağlıklı beslenmelidir.

İkizler de kan pıhtılaşması çok sık görülür. BalıkBurcuna Göre Zayıfla tereyağı ve köy peyniriBurcuna Göre Zayıfla havuçBurcuna Göre Zayıfla portakalBurcuna Göre Zayıfla greyfurtBurcuna Göre Zayıfla şeftaliBurcuna Göre Zayıfla erikBurcuna Göre Zayıfla üzüm suyuBurcuna Göre Zayıfla kuru üzüm ve badem beslenme listenizde vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleşmeniz ve huzurlu olmanız için de şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tam size göre.


Yengeç (22 Haziran - 23 Temmuz): Duygusal olmanız sizin beslenme alışkanlıklarınızı da etkiliyor. Üzüldükçe böreklereBurcuna Göre Zayıfla keklereBurcuna Göre Zayıfla dondurma ve şekerlemelere sarılıyorsunuz. Halbuki yengeçlerBurcuna Göre Zayıfla nişastalı yiyeceklerdenBurcuna Göre Zayıfla şekerBurcuna Göre Zayıfla tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Çünkü mideleri çok hassastır.

Vücudunuz kalsiyuma fazlaca ihtiyaç duyar. Düşük yağ içeren sütBurcuna Göre Zayıfla peynir ve yoğurtBurcuna Göre Zayıfla kıvırcık lahanaBurcuna Göre Zayıfla domatesBurcuna Göre Zayıfla salata ve marulBurcuna Göre Zayıfla bol miktarda taze sebze ve yağsız proteinBurcuna Göre Zayıfla sizin cilt ve mide sağlığınız açısından iyi olupBurcuna Göre Zayıfla kilonuzu daha rahat kontrol altına almanızı sağlar. İncelmek için öncelikle kendinizle hesaplaşmalısınız.

Aslan (24 Temmuz - 23 Ağustos): Yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalarBurcuna Göre Zayıfla nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. İradeniz harika! Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığırBurcuna Göre Zayıfla kuzu ve kümes hayvanları etiBurcuna Göre Zayıfla karaciğerBurcuna Göre Zayıfla çiğ yumurta sarısıBurcuna Göre Zayıfla kerevizBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla incirBurcuna Göre Zayıfla şeftaliBurcuna Göre Zayıfla limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.

Burcuna Göre Zayıfla

Başak (24 Ağustos - 23 Eylül): Şekerleme deyince siz akla geliyorsunuz. Özellikle de çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ancak bu yiyeceklerden uzak durmalısınız çünkü kalbinizde problem yaratabilir.

TuzBurcuna Göre Zayıfla buğdayBurcuna Göre Zayıfla çavdarBurcuna Göre Zayıfla yağsız sığır ve kuzu etiBurcuna Göre Zayıfla peynirBurcuna Göre Zayıfla zeytinBurcuna Göre Zayıfla portakalBurcuna Göre Zayıfla limonBurcuna Göre Zayıfla kavunBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla armut sizin ideal yiyeceklerinizdir. KavunBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla armut kısmen cildinizi temizlemek ve saçlarınıza bakım sağlamak için yardımcı olur. Elma ise kurtarıcınızdır.


Terazi (24 Eylül - 22 Ekim): Terazi böbrekleriBurcuna Göre Zayıfla sırtın alt kısmınıBurcuna Göre Zayıfla temsil eder. BezelyeBurcuna Göre Zayıfla mısırBurcuna Göre Zayıfla havuçBurcuna Göre Zayıfla ıspanakBurcuna Göre Zayıfla buğdayBurcuna Göre Zayıfla yulaf unuBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla çilekBurcuna Göre Zayıfla badem ve kuru üzüm hep elinizin altında olmalıdır. Böbrekleriniz için çok fazla asitli içeceklerden uzak durmalısınız. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacaktır.

Burcuna Göre Zayıfla

Akrep (23 Ekim - 22 Kasım): Burcunuz üretim organlarını temsil eder. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz. Tahıllardan yapılmış ekmeklerBurcuna Göre Zayıfla balık ve deniz ürünleriBurcuna Göre Zayıfla yeşil salataBurcuna Göre Zayıfla soğanBurcuna Göre Zayıfla kırmızı turpBurcuna Göre Zayıfla taze meyve ve sebzeler içeren bir diyet tam size göredir. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

Yay (23 Kasım - 20 Aralık): Burcunuz kalçalarBurcuna Göre Zayıfla bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Bolca çiğ sebzeBurcuna Göre Zayıfla yeşil biberBurcuna Göre Zayıfla patatesBurcuna Göre Zayıfla incirBurcuna Göre Zayıfla kuru erikBurcuna Göre Zayıfla çilekBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla armutBurcuna Göre Zayıfla ve taneli tahılları yemeniz önerilir.

Oğlak (21 Aralık - 18 Ocak): Çalışkan bir yapınız var ve çalışırken de farkında olmadam öğün atlıyorsunuz. Oysa bu sizin için çok zararlı. Vücudunuzun vitamin ve minerallerden oluşan geniş bir besin karışımına ihtiyacı var. Burcunuz Burcuna Göre Zayıfla dizleriBurcuna Göre Zayıfla dişleriBurcuna Göre Zayıfla kulakları ve deriyi temsil eder. LahanaBurcuna Göre Zayıfla kerevizBurcuna Göre Zayıfla yağsız etlerBurcuna Göre Zayıfla limonBurcuna Göre Zayıfla portakalBurcuna Göre Zayıfla inek sütüBurcuna Göre Zayıfla her türlü peynirBurcuna Göre Zayıfla balıkBurcuna Göre Zayıfla yumurta sarısıBurcuna Göre Zayıfla buğday ve incirle aranızın çok iyi olması gerekir. KayısıBurcuna Göre Zayıfla badem yiyerek kuru ve alerjik eğilimli cildinizi canlandırın. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.



Kova (19 Ocak - 20 Şubat): Vücudunuzun sürekli C vitaminine ihtiyacı var. Yemek tarzınız yenilikçi. Bu nedenle değişik lezzetler tatmayı seviyorsunuz. Burcunuz el ve ayak bilekleriyle baldırları ve dokuları temsil eder.

Vücudunuz sofra tuzuna çok ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değilBurcuna Göre Zayıfla bu maddeyi barındıran besinlerden almanız en mantıklısıdır. Çok fazla tuz aldığınızda zayıf bir kan dolaşımınaBurcuna Göre Zayıfla gereğinden fazla şişkin bir vücuda ve karaciğer rahatsızlıklarına açıksınız demektir. Deniz ürünleriBurcuna Göre Zayıfla brokoliBurcuna Göre Zayıfla havuçBurcuna Göre Zayıfla turpBurcuna Göre Zayıfla balkabağıBurcuna Göre Zayıfla ıspanakBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla şeftaliBurcuna Göre Zayıfla limonBurcuna Göre Zayıfla portakalBurcuna Göre Zayıfla greyfurtBurcuna Göre Zayıfla nar ve ananas sizin için doğal tuz bakımından ideal besinlerdir.

Balık (20 Şubat - 21 Mart): Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinliBurcuna Göre Zayıfla düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Burcunuz ayaklar ile duymaBurcuna Göre Zayıfla işitmeBurcuna Göre Zayıfla dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliğiBurcuna Göre Zayıfla anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğerBurcuna Göre Zayıfla yağsız sığır etiBurcuna Göre Zayıfla kuzu etiBurcuna Göre Zayıfla yumurta sarısıBurcuna Göre Zayıfla beyinBurcuna Göre Zayıfla midyeBurcuna Göre Zayıfla ıspanakBurcuna Göre Zayıfla soğanBurcuna Göre Zayıfla arpaBurcuna Göre Zayıfla marulBurcuna Göre Zayıfla buğday ekmeğiBurcuna Göre Zayıfla kuru fasulyeBurcuna Göre Zayıfla elmaBurcuna Göre Zayıfla üzümBurcuna Göre Zayıfla limonBurcuna Göre Zayıfla portakalBurcuna Göre Zayıfla şeftaliBurcuna Göre Zayıfla hurmaBurcuna Göre Zayıfla kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.