BURÇ & ERKEKLER

KOÇ  -  Çaresiz kadınların şövalyesi. Başkalarına yardım etmekten hoşlanırlar. Kadınların yardım istemelerine bayılırlar. Bırakın parlak zırhlarıyla sizi kurtarmaya gelsinler. Paradan hiç anlamazlar. Kısıtlı bütçeyi sevmez, gereksiz harcama yapabilirler. Yine de hesaplarına karışılmasına tahammül edemezler. Arkadaş olabileceği sportmen kadınlardan hoşlanır. Sakin bir aşkın güvenliği ve mutluluğu için yanlış adrestirler. Adrenalin bağımlısı oldukları için heyecan ve sürpriz hayatlarından eksik olmamalı. Bu erkekle birlikte olan kadın iyi bir kuaföre gitmeli, güzel giyinmeli, güncel haberleri takip etmeli, gururlu olmalı yine de erkeğinin liderliğini kabul etmelidir. Değer mi siz karar verin. Saman alevi gibi parlayan aşkları uzun sürmeyebilir. Sık sık ta iş değiştirebilirler. Ama yürekleri sevgi ve iyilik doludur.

BOĞA  -  Boğa burcu erkeği için kalbe giden yol mideden geçer. Gerçek aşkı arar. Bir kere bulursa da ömür boyu vazgeçmezler. Tek şartla seks. Beş duyuya düşkün olduğundan onun için yemek içmek gibi bir ihtiyaçtır. Birlikte olduğu kadında aradığını bulamazsa başka kadınlarla ilişkiye girebilir. Ama aslında çok sadıktır. Sizi tavlayana kadar çok üstünüze düşseler de daha sonra öyle çiçektir, güzel sözdür beklemeyin. size sunduğu güvendir düzenli bir ev yaşamı ve banka hesabıdır tabii dikkatli harcamanız şartıyla. Cimri değildir. sadece paranın değerini bilir . Bir boğa erkeğine inatçı ve dikbaşlı olduğunu söylerseniz, kendisinin sabırlı makul ve kararlı olduğunu söyleyecektir.Çocuklarına çok önem verirler. Çok nadir öfkelenirler ama siz yinede kıskanç olduklarını unutmayın. Bir boğaya kırmızı bayrak sallamayın. Olur ki toprağı eşeleyip burnundan solumaya başlarsa, olabildiğince çabuk yolundan çekilin ve kaçın.

İKİZLER  -  Bilmece evet bu adam dünkü gibi değil yarında bugün olduğu gibi olmayacak. İkizler çift karakterli diye kim demiş, onlar üç dört karakterli de olabilir. Tek kişilik kalabalık. Bu gün bir şey almaya çıkıp, üç gün sonra hiç bir şey olmamış gibi dönüp, öyle davranılmasını bekleyebilirler. Tersi durumlara tepki gösterirler. Kıskanç olmadıkları gibi kıskanılmayı da hiç kabul edemezler. Onlar kendi anlayışlarında sadıktır. Herkesle arkadaştırlar, onun için kadın yada erkeğe de yakın davranır, niye kıskanıldığını anlayamaz. Güvenilmez değil sadece özgür ruhludurlar. Öyle her çağırdığınızda koşup gelemezler. Umulmadık yerlerde karşınıza çıkabilirler. Kalabalıklar ya çat burda ,çat arkadaşlarıyla, çat sinemada. Bu hızdan da yorulur dinlenme ihtiyacı duyarlar.
Para konusunda da zıttırlar. Paranın kıymetini bilir hesabını bilmez. Dün cömert olur bu gün cimri.
Biçimli uzun ince elleriyle her işi yapabilir, fakat her zamanki gibi çabuk sıkılırlar. Çok zeki oldukları için söyleneni hemen anlar devamını dinlemezler. Yine de sevilmeleri çok kolaydır. Tatlı konuşur, espritüeldir, zevklidir. Komplimanları içtendir, sıcak, sosyal davranış ustasıdır. Şahanedir. Unutmayın bu gecelik Dr. jekyll. Yarın Mr Hyde. Zeki,kendisini entelektüel açıdan geliştiren kadına aşık olur. İkizler erkeği hiç büyümez. Bir çocuğun çekiciliğine sahiptir. Sıkılıp dünyaya küsünce etrafındakilere de hayatı zehir edebilir. Aman münakaşa etmeyin onun çenesine yetişilmez. Moralini yükseltmeye bakın yine dünyalar tatlısı olur.

YENGEÇ -  Dolambaçlı sözler söylemeyen suskun bir insandır. Bir yengecin tavrı ne kadar sert ve ilgisiz olursa olsun, yüreği her zaman yumuşak ve sevgi doludur. Sevgisini söylemekte çekingen olsa da, açıldıktan sonra ısrarlıdır. Koruyucu bir aşık,duygulu ve sempatiktir. Hareketli yengeçler azimli ve sabırlıdır. İyi huyludur başkalarını memnun etmek için çırpınır. Pasif yengeçler ise tamamen alıcıdır. Alıngan,aşırı duygusal, şikayetçidirler. En çok ihtiyaç duydukları şey, sevgi ve sabırdır. Yengeç erkekleri kabul etmeseler de, kadınlar tarafından bebek gibi sevilip okşanmaya bayılırlar. Onunla birlikte olan bir kadın annesinin dostluğunu kazanmaya çalışmalıdır ve mecbur edildiklerini hissetmedikleri sürece sevdikleri tarafından kolayca etkilendiklerini bilmelidir. Zeki ve yumuşak başlı olmalarında yarar vardır. Onun giyim kuşamında belirli bir ciddiyet vardır. Kalite ve ekonomi eş anlamlıdır. Pahalı malın daha kaliteli ve uzun süre dayanır olduğunu düşünür. Güzel giyinen insanlardan hoşlanır. Tutumlu ve ihtiyatlıdır. O nun için para biriktirmek harcamaktan daha çekicidir.Yiyecek konusu hariç. Mutfağının dolu olmasını ister. İyi yerlerde yemek ister. Su ve su sporlarını sever. Bir meslek sahibi olunca, o mesleğin en yüksek düzeyine erişecektir.Tam tamına bir aile erkeğidir.

ASLAN  -  Şefkatle koruyan, hassas bir şekilde seven , Şövalye ruhlu ve çapkın bir aşıktır. Aşkta kendini sonuna kadar verir. Beklediği dinlenilmek, ilgi merkezi olmak, emirlerinin yerine getirilmesidir. Kıskançtır. Hatta daha ötesi. O nun kadını ruhu, vücudu, aklıyla ona ait olmalıdır. Güzel inleri bir hapishaneye dönüşebilir.Bu antikalıkları kadınları deli etse de, kötü eş sayılmaz ehlileştikten sonra çok sadıktır, cömerttir, evdeki tamiratları yapacak kadar da beceriklidir. Sosyal hayatı hareketlidir. Gerek aşkta gerek işte oldukça başarılıdır. Aslında gizliden gizliye alaya alınma ve başarısızlık korkusu duyar. O nun kendini beğenmişliğinin ve abartılı gururunun gerçek kaynağı budur. Ama önemli bir nedenle soyluluğu tuttuğu zaman hiç bir korku tanımaz. Böylece hep sahipmiş gibi davrandığı o görkemli gücün ve cesaretin gerçekte her zaman kendinde var olduğunu öğrenir.

BAŞAK  -  Heyecan verici romantik bir şey beklemeyin. Duygusal değil entelektüeldir. Mantık ön plandadır. Başaklar aşkta fazlalıktan çok kalite ararlar. Aşık olacağı kişiyi bulmak için değerli zamanını harcamakta acele etmez. Yeme, giyinip kuşanma, sağlık ve çalışma alışkanlıklarında olduğu gibi, kadın seçiminde de eleştirici ve kılı kırk yaran bir insandır. O nezih, dürüst ve samimi bir ilişki ve dağınık olmayan, giyimine dikkat eden kadın ister. Bilgiye zarafete ve kibarlığa önem verir. Neşeli ve canlı olsalarda zaman zaman kuruntuya yada hastalık korkusuna kapılabilir, bunun için kendisine şefkatle yaklaşacak birine ihtiyaç duyar. O kişinin elinde bir kalıp sabun olmasını da tercih eder.Tutumlulardır. Çalışkan, derli toplu, yıl dönümlerini hatırlayan, güzel giyinen, kibar, düşünceli bu erkeğin huysuzluğuna karşı bir kulak tıkacı faydalıdır.

TERAZİ  -  Romantik aşkı teraziler icad etmişlerdir. Kadın ruhundan iyi anladıkları için çapkındırlar. Bununla birlikte, Bir kızı elde ettikten sonra onunla ne yapacağını bilemez. İnisiyatifi kadın ele aldığında rahatlar. Yoksa sonsuza dek kararsızlıkla bocalar. Çekici bir avare, Gününü gün eden bir vurdum duymaz olma ihtimali vardır. Akıllıca ve hesaplıca idare edilmelidir. güzelliklere hayran iyi konuşan bir kadına bağlanacaktır. Yanında huzur duyacağı biri olmalıdır. Kadının kendine itina etmesini bekler. Eşini hep süslü ve şık görmek ister. Sabah kalktığı gibi makyaj yapan bakımlı kadın sever. Evi derli toplu, lüks, rahat olmalıdır. Kendisi çok dağınık olsa da yere attığı çorapların hemen toplanılmasını bekler. Paranın insan yaşamına güzellik ve mutluluk getirecek eşyalara ve faaliyetlere harcanması gerektiğine inanır. Önemli olduğunu bilir ve savurup ziyan etme huyu yoktur. Yaşamında bol bol zeki, kültürlü, parlak insan olsa da kalabalığı sevmez. Çalışkandırlar fakat dinlenmeyide ihmal etmezler. Adalet duygusu çok gelişmiştir,dürüsttürler.

AKREP  -  Zodyağın en ihtiraslı insanlarıdır. Kıskanç, zorbalığa yatkın, çevresini kızdıran ve kendisini kızdıranlardan intikam almak isteyen bir tiptir. İyi olduklarında çok iyi kötü olduklarında da berbattırlar. Zeka ve duygular o nu eşit şekilde yönetir. Eğer çok gelişmiş biriyse, varoluşun sırlarıyla ilgilenen derin filozofça bilgiye sahiptir. Esrarlı, bilinmeyen şeylerden hoşlanır ve yolunun üzerine çıkan bilinmeyen şeyleri çözmeden bırakmaz. Yüksek standartları vardır arkadaşlarını rastgele seçmez.Başkalarının da kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. Delici bakışları analizci gözleri vardır. Karşısındaki insanı çabucak inceler. Kendisi için lüks bir yaşam arzular. Paraya sahip olur tutmasını da bilir. Uysal, uslu, sabırlı bir kadınla mutlu olabilir. İçten duyguludur. Derin bir sevgiden ve sevişmekten hoşlanır.

YAY  -  Neşeli, hareketli,cana yakın,hayatı seven kişilerdir. Paraya düşkün olmamakla birlikte maddenin değerini bilirler. Paranın harcamak için olduğunu düşünürler. Kolay da kazanabilir. Yalandan ve aldatılmaktan hiç hoşlanmazlar. Arkadaşlık duyguları ve sempatik tavırlarıyla herkes tarafından sevilirler. Onun içtenlikle söylediği sözlere gücenenler boğazını sıkıp boğmak isteyebilirler, ancak genellikle eninde sonunda kötü niyetli olmadığını anlarlar. Sadece nezaketsiz ve düşüncesizdir. Kendi başı sıkıştığında da arkadaşlarını arar. Çok dostu vardır. Kadının da dostluğunu arar. Onunla mutlu olmak isteyen kadınlar, onun hoşlandığı ve bağlandığı konularla ilgilenmelidirler. Yay erkeğini elde etmek için sabırlı olmak gerekir. Bağımsızlığına düşkündür. evini genç yaşta terk ettiği gibi. Her ilişkide de başını alıp gitmesi olasıdır. O nu elde etmek istiyorsanız, özgürlüğe boğun, esprili olun. Kendiniz inde özgür olduğunuz konusunda ısrar edin.

OĞLAK -  Sabırlı ve çalışkandırlar. Paranın değerini bilirler.Kafasını işine verir, israftan hoşlanmaz fakat her şeyin en güzelini ve pahalısını almak ister. Bu gün varlıklı olmasa da yakında servet kazanabilir. Daima en önde ve en iyi yerde olmak isterler. Utangaçtır fakat gizliden gizliye üne kavuşmaktan ve geniş çevrelerde tanınmaktan zevk duyar. Dostluk konusunda içine güç girilen bir kale gibidir. Evi düzenli, temiz ve değerli eşyalarla süslenmiş olmalıdır. Evine,ailesine, törelerine bağlı bir kişidir. Birlikte olduğu kimseden de bunları bekler. Yaşamda başarı için savaşıp engelleri aşarken destek olacak kadın ister.Ciddidir hele gençliğinde bir baykuş kadar ciddidir. Olgunlaştıkça yavaş yavaş açılır. En genç ihtiyar olur. Gençliğinde güçlü ve çetin, sıkıcı olabilir fakat bir gün tırmandığı dağın zirvesine ulaşacaktır. Zaten rüyalarında keçi, şifa bulmaz bir romantiktir, ama kendini satürnle zincire vurmuştur. Yaşlandıkça zincirleri gevşer. Oğlak erkeğiyle beraberlik tatlıyı ait olduğu yerde yemeğin sonunda yemek gibidir. Bir oğlak erkeği bir kadın seçerken soyunu sopunu, çevresini inceler. İyi yemek yapmasını, iyi ev kadını olmasını ister. İyi anne olmalı, iyi giyinmeli tanıdıklarında iyi intiba bırakmalıdır derken bir dişlerine bakmadığı kaldı. Yok dış güzellik çok önemli değildir. Ailesiyle iyi ilişki kurması daha mühimdir. Hiç bir zaman ilanı aşk eden ateşli bir aşık olmayacaktır belki, ama o kadınını koruyacak, yumuşak kalbi olan sert bir adamdır

KOVA  -  Kafasını kullanmasını bilir. İyimserdir. Çekicidir. Bağımsızlık ve özgürlük, onların özelliğidir. Her şeyi evrensel açıdan görür. Evrensel sevgi duyar. Daima hareket etmek, gezmek, dünyayı tanımak ve yeni şeyler öğrenmek ister. Kimseyi kırmak istemez. Büyük düşüncelerle ve büyük ideallerle ilgilendikleri için teferruat onları sıkar. O bir grup adamıdır. Herkes onun için özeldir. İnsancıldır. Dostlukları çok kuvvetlidir. İnsanları uzun uzun inceler. Değişik kültürlerden hoşlanır. Paraya önem vermeselerde, değerini bilirler. Onlar için bir gaye olmasa da, bir araçtır. Zamanı geldiğinde kullanacakları bir araç. O gün için ceplerinde hazır olmasını ister ve çok eli açık davranmaz.O nun ideali, arkadaşı olan ve kendisinden ağır duygusal isteklerde bulunmayan bir kızdır.  Aile onun için kutsal bir birlikteliktir. Yuvaları ve çocukları çok değerlidir. Onun için eşlerinin  aileye bağlı ve geleneklere değer veren kimseler olmasını isterler. Değerini takdir etmeli ve kıskançta olmamalıdır. Kendileri de kıskanç değildir. O çevrenizdeki en iyi ekmeğini taştan çıkaran kişi olmayabilir. Ama, dünyaya yararlı bir şey icadetmeye ve kaşif olmaya yeteneklidir.

BALIK  -  Bir balık erkeği olmasını istediğiniz her şey olabilir ya da olmasını istemediğiniz her şey olabilir.  Eğer bir işi tam tutarsa, keskin zekası ve sezgileriyle birleştirirse, yüksek hedeflere yöneltebilir. Saygıdeğer bir kişi olur ve rahat bir güvenliğe kavuşur. Bununla birlikte zamanında diyelim ki 30 olsun.Yaşamındaki yükselmeyi kaçırırsa, geleceği pek ümit vermez. O hayalleriyle yaşar ama hayal karın doyurmaz. Balık erkekleri sanatkar ruhludurlar, fazla düzenlilikten hoşlanmaz. İhmalci ve savruk olurlar. Güzelliğe hayrandırlar. En güzel ve pahalı şeyleri alacak ve lüks içinde yaşamak isteyecektir. Evininde şahane ve lüks olmasına çalışacaktır. Tabii bu arada para konusunda tutumlu ve dikkatli olamayacaktır. Kendi kişisel işlerini, duygularını meraklı gözlerden kesinlikle gizli tutmak ister. Bunun için karşısındakini yanıltabilir. sadece canlı hayal gücünü yağlayıp çalışır durumda tutmak için ufak tefek aldatmacalar yapabilir. Ama kendisi başkalarının kafalarının içini apaçık görmekte hiç güçlük çekmez. Fazla bilgili, kafalı bir kadından çok, duyarlı, ince, zarif kadınlardan hoşlanır. Eşi süslü olmalı, renkli ve desenli elbiselerle ona bir çiçek demeti gibi görünmelidir. Onlara yumuşak davranmalı ve ruhunu okşayarak neşe ve mutluluk aşılamalıdır. KIskançtır ama bu duygusunu saklar. Eğer terk edilirse umutsuzluğu çabucak atıp yeni bir sevginin peşine düşecektir.kalbi hiç boş kalmayacak birisidir. Esasen evcil bir kişidir. Uyumlu bir ev kedisi gibi uysaldır.