ŞİRON (CHIRON) BURÇLARDA EVLERDE AÇILARI TRANSİTLERİ


ŞİRON BURÇLARDA:

Şiron Koç Burcunda:kişiye.Kendini bilgi yolu ile ispat etmeye çalışır.koç burcunda ve yükselen karşıtında kişilik arayışı oldukça belirgindir, ben neyim , kimim neden bunu yapıyorum gibi sorular hakimdir evlenebilir ( hatta bir kaç kez evelenebilir )soyut konulara ve dine ilgisi olabilir ve bu konulardabulunan şiron kişinin yanlızlığa tahammül edemediğini gösterir ve sadece bu ihitiyaç yüzünden  ilerleyebilir.ne kadar zora düşerse düşsün zekası ile kurtulur, içinde kendini güçsüz görmesine rağmen dışarıya verdiği izlenim güçlü erkek_ kadın imajıdır.ateşli silahlara ve çok güçlü kişilere ilgi duyar.

şiron boğa burcunda:
maddi değerler oldukça önemlidir,bulunduğu ev kişinin ilgi alanını belirler, para kazanma ve servet açısından iyi bir yerleşimdir. cinsel yönden farklı davranışlar içinde olabilir , farklı şeylerden hoşlanabilirler.güzel sanatlara yatkın, dine düşkün ve katı görüşlü..kendi istediklerini elde etmişse özellikle maddi konuda başkalarınada faydası dokunan iyi yürekli ve cömert davranışlar sergiler.

şiron ikizler burcunda :konuşma güçlükleri yada az konuşma alışkanlığı verebilir, kişiler çocukluklarında ebeveynleri tarafından fazla dinlenmemiş çocuklardır.din inançlarında ve fikirlerinde istikrar göstermez sürekli fikir değişiklikleri gösterirler.bulunduğu ev ise nelerden çabuk sıkıldığını , hangi konularda istikrarsız olduğunu gösterebilir.

şiron yengeç burcunda :
bu konum zor bir pozisyondur, kişi kökleri ile sorunludur.geçmişe sıkı sıkıya bağlıdır ve gelecekten korkar.çocukluğunda ebeveynlerden biri tarafından üzüntüler yaşamıştır ve bu üzüntü bilinç altındaki yerini çok uzun zaman korur.
yardımseverdir ve kendini iyi yetiştirir, mesleğinde ve normal yaşamında aciz olanın yanındadır.sevdiklerine çok bağlıdır ve onları kaybetme korkuları yaşar, yatağa girer ve sevdikleri için dua eder bazende gizli gözyaşları döker.allah inancı çok güçlüdür ve içindeki inançla çevresindekileride teşvik eder.

şiron aslan burcunda:güçlü görünüm, yüce gönüllü davranışlar, derinlerde ise küçüklükte bazı ezilmişlikler yaşama dürtüsü.bir çok yeteneğe sahip olma fakar ailesi tarafından destek göreceğine köstek olunması, istenen hedeflere ulaşmada ailenin kişiyi engellemesi.sevgiye , doğaya aşık. dini ise kendine göre yorumlayarak tatbik etme.ebeveyn olduğunda çocuklarını desetkelyen her konuda yanlarında olan özgür bırakan anne_baba modeli..

şiron başak burcunda:
detaycı, işine aşık hatta işkolik kişilik yapısı.kadınlarda temizlik tutkusu hastalık derecededir. kendilerine ve yakınlarına tertip düzen yüzünden hayatı zehir eden kişilik belli bir yaştan sonrada sürekli kendini dinler hastane hastane gezer sağlıksız olduğunu düşünür.çocukluğunda çok eleştirilmiş ve kınanmış kişiliktir. erkekte bazı tuhaf cinsel istekler çıkarabilir kişi bunu bastırarak ya kendini işe verir yada bu amaçla olmayacak ilişkilere girebilir.

şiron terazi burcunda:
yüksek düzeyde sanatsal yeteneğe sahip olma, herkesi inceleme ve eksik yönelerini sürekli geliştirme çabası.yardım severlik maddiyata esir olmama.
eş ilişkisinde psikolojisi oldukça bozuk eşin açtığu derin yaralar ve kişi boşansada ruh eşini arama yüzünden yıllarca bekar kalabilir ve buldukları ise asla ona hitap etmeyecektir, geliştirmesi gereken yön , kusursuz insan olmayacağıdır ama sorunlu insanlarada yardım etmenin dışında onlara acıyarak sevgi ve acıma duygularını karıştırmama gereğidir.

şiron akrep burcunda:derin hafıza geçmişteki hiç bir şeyi unutmama, sezgi gücü.unutamadıkları bazı ölüm acıları yaşayabilirler yada kendileride ölümle karşı karşıya gelebilir.zayıf görüntülerini çok iyi gizleyebilirler, sexle ilgili çok şey bilirler ve sex köleliğinden korkarlar ve bu korkuları yüzünden bazen güzel bir sevgiden bile vazgeçebilirler.
ve akrebin başlıca konularından biri olan miras konusunda sorun ve sıkıntılar yaşama olasılığı..

şiron yay burcunda:araştırmacı davranışlar sergilerler. oldukça alçak gönüllüdür ve görüşlerini zorla benimsetmeye çalışmazlar.
Dinsel inançları kuvvetlidir. Allah sevgisi ve korkusu ile gerekenleri yapma azmi vardır.uzaklarda bir sevgili yada eş ile alakalı yaşanacak bazı sorunlar olabilir.

şiron oğlak burcunda:başarı konusunda karmik bir kriz içindedir. istediklerini elde edebileceklerine olan inançlarından asla vazgeçmezler. Aslında istediklerini elde ederler ama bu arada da yapayalnız kalabilirler. Bu kişiler için en önemli ders, dinlemeyi öğrenmeleridir.Başaramayanlar ise uzun vadede başarı kaydetme imkanına sahiptirler. kişinin kariyer konularında diğerlerine oldukça verimli önerilerde bulunmasını sağlar. Eski gelenek göreneklere bağlıdır. Yeni durumlara körü körüne inanmaz, kendi akıl süzgecinden geçirmesi gerekir. Kötümser düşündüğü için çevresi ile arasında hep bir duvar vardır. Değişik, farklı çizgileri olan, gerçekten faydalanabileceği dostlar seçer...

şiron kova burcunda :ilginç fikirleri ile herkesi şaşırtan bir dehaya sahip olma, yardımı kişisel boyutta düşünmeyen evrensel boyutta düşünen ve yaşama geçiren kişilik.
devrimci fikirlere sahip olma , düzeni ve yönetimi beğenmeme, dünyada ne oluyor ne bitiyor ilgilenme ve çözüm arayışlarında bulunma. fikirleri yüzünden en yakınları ile ters düşme.

şiron balık burcunda:derinlerde yaşayan suçluluk duygusu bu duyguyu yenmediği sürecede mutluluğu kendi kendilerine zehir eden kişilik yapısına sahip olma. şifa verenler , bio enerji uzmanlarının haritalarında görülen bir açıdır.

 

Şiron Evlerde:

1.evde:
haksızlıklara karşı olan ezilenin yanında korumacı kişilik.Her şeye atılan korkusuz, engel tanımaz. Çünkü kuralları o koyar... ilmi, felsefi, dini araştırmalar içindedir, fikir önderliği yapar.sorunlu dönemlerde karşı koyabilme, dayanma gücü vardır. Hem Kendisi, hemde başkaları için tedavi edici, iyileştirici, öğretici ve yenileyici özellik verir.

2.evde:parasal konularda danışman gibidir fakat zaman zaman kendi finansal durumu alt üst olabilir.Bu yerleşim cimri bir kimseye de işaret edebilir ama biriktirilen para hiç bir zaman zevk vermez ya da kişi tüm parasını kaybetme korkusundan asla kurtulamaz.Arkadaşlarını, dostlarını, her türlü ilişkilerini daima kendi kontrolleri altında tutarlar. Manevi değerlere önem verirler. Maddi değerleri araç olarak kullanırlar. Her yönden etrafındakilere yardım etmeği severler.

3.evde:eğer kardeşiniz yoksa bu eksikliği hayatınızın her sürecinde derinden hissedersiniz.Eğer kardeşleriniz varsa, bu durumda en azından biriyle sürekli problemler yaşamanız olasıdır.konuşma terapisti için iyi bir konumdur. Bu konuda başkalarına daha iyi konuşmayı öğretme yeteneği söz konusudur kendini bir başkasına anlatmakta zorluk olarak ifade edilebilir. Kişi ömür boyu başkalarına kendini dinletebilme sorununu yaşayabilir. Her şekilde başkalarının bu kişiyi ne kadar dinledikleri önemli değildir.Çok hızlı düşünür, hızlı konuşurlar. Bu hızlarına yetişmek mümkün değildir. hiç bir konu ile kendilerini sınırlamaz. Her türlü ilişki, konu, faaliyet için açık kapıları vardır. Duygular geride, mantık ön plandadır. İlim, teknik, düşünceler onların oyuncağıdır. Faydalı, iyileştirici, geliştirici yönde düşünme, çalışma, iletişim kolaylığı verir.

4.evde:ev ve aile belli bir sorun olma eğilimi taşır.ebeveynlerden birinin kronik bir hastalığı olabilir, evden uzaktadır ya da duygusal anlamda ulaşılamazdır. yada kendi evi harabe olmasına karşı başkalarının evleriyle ilgili konularda onlara yardımcı olan bir kimseyi de gösterebilir. insanları sever. dostluk, Kardeşlik, sevgi, bağları güçlü. Insanların ihtiyaçlarına karşı anlayışlıdır. Ailesine, annesine, büyükierine saygılıdır. Bunu kutsal bir görev kabul eder. Onların incinmesine, duygularına karşı çok duyarlıdır. Olayların içinde olmak, bilmek, kontrol edemeseler bile haberdar olmak isterler. Aksi halde güvensizlik hissederler. Dışlanmış olduklarını sanırlar.

5.evde:
bu konuma sahip insanlara aynı zamanda çocuklar, spor, oyunlar ve kumar hakkında danışmak için de gidebilirsiniz.Kendi çocuklarıyla devamlı sorunları olmasına rağmen başka çocuklarla arası çok iyi olan kimselerde olabilir, ya da çocuklarla arası çok iyi olup, kendi çocuğu olmayan. mükemmel bir sevgili olarak partnerini her şekilde tatmin eden ama aslında hiç bir zaman bu kadar tatmin olmayan kimselerdir.Öğretici durumundaki kişilerdir. Rahatlarına düşkündürler , eğlenmeğe, gezmeğe bayılırlar. Rahat tutumları ve herkesle samimi oluşları yanlış değerlendirilebilir. Sevmeği severler. Çocuklardan hoşlanırlar. İnançları farklıdır. Sevgiyi hissederlerse her türlü fedakarlıkta bulunurlar. Gençlerin sorunlarına rehberlik etmede başarılı olur.etrafları her zaman genç insanlarla çevrilidir.

6.evde:her şeyi bilen, insanları yönelendiren, sağlık konusunda yol gösterici , yada ellerinde şifa verici güçler olan ama kendine gelince düzensiz beslenen yada fosur fosur sigara içen tip.genelde insanların kendisine hizmet etmesini isteyebilir ama yine de memnun olmaz ve bu da açıkça problemlere neden olur. Dostlukların, iyi ilişkilerin , sevginin devamlılığına önem verir. Genellikle vericidirler. Ama bazen bencil olurlar. Kendi kafalarındaki mükemmellik ölçüsünü kaçtrmak istemezler. Mantıklı şeyleri, kabul ederler ama uygulamada geri kalırlar. Tıbbi tedaviler dışında, bitkilerle, masaj, akupunktur gibi tabii iyileştirme çalışmalarına ilgi duyarlar.

7.evde:kişi evlilik konusunda çok bilgilidir fakat kendi evliliği zorludur, zayıf bir partner ile uğraşıp durur.iş ilişkilerindede öğreten ve yüce gönüllüdür ama insanlar işi öğrendikten sonra onu bırakıp kaçar.Bedensel arzuları kuvvetli olur. Cinsel yönden reddedilme konusunda çok hassas olurlar... Bilinmeyen konulara, soyutsal kavramlara meta fiziğe ilgıleri çoktur. Hissedişleri vardır. Kontrol altına girmekte zorlanırlar ve korkarlar . Acı çekmekten korkarlar ama acı konusunda pek çok tecrübeler yaşarlar. Başkalarının çektiği acılarıda algılayabilirler. Kendileri ile yüzleşmek durumunda kalırlar.

8.evde:

bir partnerdeki cinsel güdüleri en iyi şekilde ortaya çıkarma yeteneğine sahipsiniz, çok şey bilirsiniz sex konusunda ve yol göstericide olabilirsiniz.başkalarını iyileştirme ve ıslah etme yeteneğine sahip olabilirsiniz ama kendinizi değil. başkalarından gelen paralar vardır ve sizden de başkalarına giden paralar..sex yemek içmek gibi doğaldır ve iç güdüleriniz oldukça güçlü, bu konuda istenileni verirsiniz ama karşılığını almak şartı ile.

9.evde:çocuklarını eğitme konusunda güçlü eğilimler ve fedakarlıklar fakat bunu yaparken bencil davranıp çocuk ne istiyor diye düşünmeyen.
çocuklarını aşırı kıskanan kendisinden başkasını çok sevmesine dayanamayan kişilik.Bu konum din konusu hakkında fanatik arayışlara neden olabilir. Kişi dinsel öğretilerin içindeki yaralara çözüm olacağına saplantılı şekilde inanır. Ya da saplantı yolculuk veya öğrenim konusunda ortaya çıkar. dinle uğraşan bir çok kişide bulunan bir yerleşimdir.

10.evde:

Kendisi ihmal ettiği tek kişidir. Kişinin hırsı ya da sorumlulukları hakkında eleştiriye ya da reddedilmeye tamamen kapalıdır, aile tepeye çıkarken destek değil köstek olmuştur.
Öğrenmeğe ve bilgilerini uygulamaya önem verir. Kariyer sahibi olur. Seçtiği alanda bir önder, öğretici olur. Kendini yetiştirerek olgun bir kişiliğe sahip olurlar. Esrarengiz ve etkileyicidirler. Dini konularda araştırıcı, akılcı, sentezci, gerçekleri bulmağa dönük derin çalışmalar yapar... Bunları insanlığa kazandırmak için yoğun mücadele verir ve sonunda da başarıyı yakalar.

11.evde:yakın arkadaş edinmekte güçlükler olabilir ya da kalabalık arkadaş gruplarında bulunmaktan korkmak. Diğer tarafta toplum içinde yer almak için zorlayıcı bir istekle arkadaş grupları arasında yer almak vardır. . Aradıkları gerçek dostu bulamazlar. Ancak farklı çizgide insanlarla karşılaşırlar. Şartlanmalar sonucu kalıplaşmış şeyleri yıkarlar. Fikirleri karıştırıcı ve kışkırtıcı olabilir.arkadaş kazıkları en çok bu gurupta görülür.


12.evde:kendini sürekli bitkin ve yorgun hissetmesine neden olabilir, . Ölüm ötesinde, mezarda neler olduğunu çok merak ederler. Çoğunlukla gerçeğe dönüşen vizyon yada rüyalar görürler. Kendılerinin ve başkalarının iç dünyalarını anlamaya çalışırlar . Medyumluk özellikleri vardır. Kendi sorunları bilinç altında gizlidir. Çevre etkilerinden doğan kompleksleri yenmek için yalnızlık çekilerek başarısızlık ve yenilgilerden çok şey öğrenir ve güçlenirler.

tr Şiron n.güneş transitleri Şiron n.güneş kavuşum:Yaşam amaçlarının farkına varma ve dönüşüme uğrama arzusu kişi kendi hayatını ve yaşadığı tüm iyi ve kötü olayları sorguladığı bir döneme girebilir. Bulunduğu ortamdan uzaklaşmak kendisine kurban hissi veren arkadaşlarla iletişimini kesebilir. Bu dönemde kişi yeni eğitimler alır ve sık sık yolculuklara çıkabilir. Bir arayıştadır ve bu arayış ortalama Chiron' un kavuşumdan 13 yeni ay sonra kişinin kendisi bulması ve yaşamı idrak etmesiyle sonuçlanabilinir .Bu zamanda kişi kendi ‘hayat hikayesini yeniden yazar’ Zaaflarımızın farkına varırız korkularımız artar bu etkinin olduğu evle birlikte natal haritadaki aslan burcunun bulunduğu evde etkilenir kendini etkisiz hissedersin bu dönemde kendine olan güvenin azalır bu transit bittikden sonra sen kendine gelirsin bu durumda diğer insanları şaşırtır

Şiron n.güneş sekstil:şansımız artar fırsatlar çıkar daha cezbediciyiz

Şiron n.güneş kare:özellikle erkekler sana sürekli tavsiyelerde bulunabilirler yardıma ihtiyacın olduğunu düşünerek bu tavsiyeleri dinleyebilirsin ama sonrasında dinlediğin için kendine kızabilirsin kurban rolüne düşmemek için dikkatli olmalısın Zaaflarımızın farkına varırız korkularımız artar kendini etkisiz hissedersin bu dönemde kendine olan güvenin azalır bu transit bittikden sonra sen kendine gelirsin bu durumda diğer insanları şaşırtır

Şiron n.güneş trine: şansımız artar fırsatlar çıkar daha cezbediciyiz

Şiron n.güneş zıt açı:özellikle erkekler sana sürekli tavsiyelerde bulunabilirler yardıma ihtiyacın olduğunu düşünerek bu tavsiyeleri dinleyebilirsin ama sonrasında dinlediğin için kendine kızabilirsin kurban rolüne düşmemek için dikkatli olmalısın .bu dönemde hassas ve şüphecisin kolay yaralanabilirsin.incinebilirsin yada sen incitici olabilirsin.kimseyle tartşmamalısın böyle bir durum sözkonusu olursa o ortamdan uzaklaşmalısın.Zaaflarımızın farkına varırız korkularımız artar kendini etkisiz hissedersin bu dönemde kendine olan güvenin azalır bu transit bittikden sonra sen kendine gelirsin bu durumda diğer insanları şaşırtır

Şiron n.ay kavuşum:Rüyaların bu dönemde mesajlar içerir onlar çıkabilirler onları anlamaya çalışmalısın rüyaların sana rehberlik edebilirler bu dönemde kendini biraz geri çekerek isteklerin için ayrıntılı hazırlıklar yaparsın daha fazla dua etmeye başlarısn bu dönemde bir hastalık varsa onu iyileştirmenin çözümünü bulabilirsin şifacı bir yönün vardır psikolojik ve fiziksel acılarının gerçek nedenini bu dönemde rüyaların sayesinde anlayabilirsin sen çevrene karşı korunmasız gözükebilirsin

Şiron n.ay sekstil:Annen ve diğer kadınlarla iyi anlaşırsın.Bu dönemde daha feminen olursun.Duygularını iyi anlarsın.Eskiden yaaşdığın bir kırgınlıkla ilgili bu dönemde bir sevinç yaşabilirsin.Eskiden seni üzen konular kırgınlıkların gün yüzüne çıkabilir artık bunlara kırılmaz ve üzülmezsin.Geçmişini arkanda bırakırsan eskiden üzen seni üzen şeyler artık üzmez.

Şiron n.ay kare:Eğer çocukların varsa onlarla ilgilenirken bu dönemde özellikle dikkatli olmalısın çocuksu davranmakdan kaçarsın herhangi bir konuda ki isteklerine sert bir şekilde yaklaşırsın umut etmekden kaçarsın kendini duygusal açıdan korumasız hissedersin ve kendini çok fazla yargılarsın diğer insanlarında kusurlarına karşı sert tepkiler verirsin gururlusundur kendine girilmesi zor sert bir kabuk örersin kendini de çevrendekileride kırmamak için dikkat etmelisin

Şiron n.merkür sekstil:Bu dönemde problemlerini insanalrla paylaşmalısın sorunlarını tek başına çözmeye çalışırsın daha fazla zorlanırsın ama paylşamakda zorlanabilirsin çünkü bu sorunların tamamne sana özel şeyler olabilir bunu insanalrın bilmesini istemezsin eğer seni anlamazlarsa empati kuramazlarsa bu sorunların daha da büyüyebilir bu yüzden kimlerle ne kadarını paylaştğın konusuna dikkat etmelisin sorunların geçmişe dayanıyorsa üstünden zaman geçtiği için daha rahatlıkla insanlara anlatabilirsin

Şiron n.merkür kare:Bu dönemde daha derin araştırmalar yaparsın problemlere pratik çözümler ararsın astroloji psikoloji gibi alanlarda daha derin bilgi sahibi olmayı sağlar bu konularla ilgileniyorsan sadece okumak ve öğrenmekle kalmaz yazarsında.duygularından kendini uzak tutmak istersin ne hissediğini görmezden gelirsin.merhametli olmanı engeleyen bir etkidir.genel olarak olaylara karşı ilgizisiz davranırsın

Şiron n.venüs 45:insanlar senden şüphe ederler özellikle aşk ilişkinde kendini kanıtlamaya uğraşırsın bu durum daha fazla sorun yaratır partnerin senin değerini bilmeyebilir eğer yalnızsan bu dönemde seninle birlikte olmak isteyenler çevrende olmayabilir kimin sevgisinin gerçek olduğunu görebilirsin bu dönemde

Şiron n.venüs kare:insanlar senden şüphe ederler özellikle aşk ilişkinde kendini kanıtlamaya uğraşırsın bu durum daha fazla sorun yaratır partnerin senin değerini bilmeyebilir eğer yalnızsan bu dönemde seninle birlikte olmak isteyenler çevrende olmayabilir kimin sevgisinin gerçek olduğunu görebilirsin bu dönemde

Şiron n.venüs trine:Bu dönemde sosyalleşirsin yaratıcılığın artar bu dönemde aşk hayatında gelişmeler olur ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin pinsanlara karşı daha kibar ve uyumlu davranırsın

Şiron n.venüs 135:insanlar senden şüphe ederler özellikle aşk ilişkinde kendini kanıtlamaya uğraşırsın bu durum daha fazla sorun yaratır partnerin senin değerini bilmeyebilir eğer yalnızsan bu dönemde seninle birlikte olmak isteyenler çevrende olmayabilir kimin sevgisinin gerçek olduğunu görebilirsin bu dönemde

Şiron n.venüs zıt açı:insanlar senden şüphe ederler özellikle aşk ilişkinde kendini kanıtlamaya uğraşırsın bu durum daha fazla sorun yaratır partnerin senin değerini bilmeyebilir eğer yalnızsan bu dönemde seninle birlikte olmak isteyenler çevrende olmayabilir kimin sevgisinin gerçek olduğunu görebilirsin bu dönemde Aşk hayatın yüzünden hayalkırıklığı yaşayabilirsin senden çok farklı biriyle bir ilişkin olabilir bu ilişkide seni üzer partnerinle raranızda ki farklar ilişkinizde sorun yaratır uyumlu davranamak istesende davranamazsın sosyal olmakdan çekinirsin hayatında kimse yoksa bu konuda karamsarlıklar yaşarsın eskiden seni üzen aşk hayatında ki sorunların bu dönemde aklına gelir bunlar için yine üzülürsün partnerinle aranda maddi konularda anlşamazlıklar yaşanabilir parasal konularda sorunlar yaşarsın

Şiron n.mars trine:Elindeki olanakları iyi bir şekilde kullanırsan bu dönem çok iyi bir dönemdir enerjik ve netsin yardıma ihtiyaç duymazsın diğer insanlardan merhamet beklemezsin çekingen değilsindir duygu ve isteklerini birine söylemek için iyi bir dönemdir söylemekden utandığın isteklerinde varsa bunları söyleyebilirsin aşk hayatında yeni bir şey deneyimleyebilirsin korku ve çekingenliklerini üzerinden atabilirsen yeni bedensel şeyler keşfedebilirsin diş tedavisi akupunktur gibi tedaviler içinde iyi bir dönemdir

Şiron n.mars 150:Bu dönemde düşüncesizce davranırsın buna engel olamaya çalışırsın ama kendini tutamazsın aşk hayatında iş hayatında sorunlar olur inatçı ve küstah davranırsın bu da diğer insanalrla sorun yaşamana neden olur

Şiron n.jüpiter zıt açı:Bu dönemde ilke ve ideallerin test edilir ideallerin gerçekçi olmaya olmayabilir isteklerini bastırmak zorunda kalabilirsin fiziksel ve maneviş bütünlüğünde bir sorun yaşayabilirsin bu dönemde arkadaşlarınla örenek aldığın insanlarla tartışmalar yaşarsın bazı inançlarını ahlakla ilgili düşüncelerini değiştirmek istersin bu ruh halini bastırmka için yemeye içmeye olan düşkünlüğün artabilir

Şiron n.satürn kavuşum:Çok zorlayıcı bir dönemdir. Kişi yaşam arzularına ulaşmakta çok zorlanabilir. Karmik sınavlar üst üste gelecektir. Kişiyi natal Chiron' un ve Satürn' ün temsil ettiği konularda aşırı düzeyde sınar . Yaklaşık 13 yeni aydan sonra sınavlarını hatasız geçebilirse çok ciddi bir ödülle karşılaşması olasıdır

Şiron n.uranüs kavuşum:Ani, şok edici bir değişiklik, bağımsızlık ifadesi.Bulunduğu ortamdan uzaklaşma ve duyusal olarak özgürleşme arzusu.
12.evde:toplum içinde kendini farklı hissetmek için yaptığı şeylerin başına açacağı problemler,ayaklarıyla ilgili problemler,kazalar,küçükse arkadaşları arasından dışlanma gibi olasılıklar

Şiron n.uranüs zıt açı:bu dönemde çok küstah, isyankar ve karıştırıcı olabilirsin insanların isteklerini yapmazsın arkadaşlarına tanıdıklarına normalde onların alışık olmadığı şekilde tepki verirsin sana söylediklerinin tersini yaparsın kendi fikirlerini beğenirsin diğer insanalrın düşüncelerinin yanlış kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanırsın

neptün kavuşumŞiron n.:Ani ve derin büyük bir içsel değişimi bir özgürlük hissi takip eder. bu dönemde çok hassas ve duygusalsındır diğer insanalr senin düşüncelerini rahatça etkileyebilir ve değiştirebilir insanlara uyum sağlamak onlara kendini beğendirmek için onlar gibi davranmaya düşünmeye çalışırsın komplekslerin vardır bunların nedenide daha önce yaşadığın sorunlardır

Şiron n.neptün sekstil:Normalde kurduğundan daha fazla hayal kurarsın yaratıcılığın artar daha hassas ve anlayışlı olursun çocukluk gençlik anıların sık sık aklına gelir eskiden seni üzen olayları ve insanları bu dönemde affedebilirsin böylece kendini daha özgür hissetmeye başlarsın

Şiron n.neptün square:hayatında fedakarlıklar yapabilirsin hayalkırıklıkları yaşadığın bir dönemdir gerçekci değilsindir bu da hayatında sorun yaratır hayatındaki sıkıntılarında sorumluluklarından kaçmak istersin bu yüzden uyuşturucu alkol gibi şleylere meyillisindir
 


TR ŞİRON 1.EVDEN GEÇERKEN
Kişisel imaj konusuna ve görünüme parmak basıyor.. Fazla dikkat çekmeyen bir kişisel stil.. Tevâzuyu benimsemek.. Sağlık konularıyla ilgili gelişmeler.. Özgüven konusunu , kendi davranışlarını , fiziksel görünümü didiklemek , detayların farkına varmak.. Kendi vücuduna ait yada tavırlarına ait beğemediği yönlerin farkına varmak ve kendini eleştirmek.. Yükselen Başak özellikleri kazanmak..

TR ŞİRON 2. EVDEN GEÇERKENFinansal konulara ve kişisel kaynaklara parmak basıyor.. Kişisel kaynaklarını didiklemek , sahip olduklarını araştırma ve geliştirme dürtüsü.. Finansal konularda yaraları sarmak.. Daha çok kazanmak için karıncalar gibi çalışmak.. Para veya somut kazançlar için bir takım fedakarlıklarda bulunmak.. Finansal konuları sistemleştirmek , düzenlemek

TR ŞİRON 3. EVDEN GEÇERKEN
Kardeşler , komşular , yakın çevreyle ilgili ilişkilerde detayları fark etmeye başlamak.. Kardeşler için fedakarlıkta bulunmak.. Kendini yazarak ifade etme potansiyelinde artış.. El becerisi gerektiren konularda ustalaşmak.. İletişim ve öğrenim gibi konuları sistemleştirmek.


TR ŞİRON 4. EVDEN GEÇERKENEv , aile , ebeveynler gibi konulara parmak basıyor.. Yaşanılan evle ve çevreyle ilgili detaylara önem vermek.. Aile içinde yaraların sarılması çabası.. Ebeveynlerle ilgili eleştirel yaklaşımlar.. Aile içinde sağlık konusunun gündeme gelmesi.. Evin düzenini sağlamak.. Ev , aile , yaşanılan yer , yurtla ilgili olası fedakarlıklar..

TR ŞİRON 5. EVDEN GEÇERKENAşk , eğlence ve çocuklarla ilgili konulara parmak basıyor.. Aşk ve eğlence konularında detaylara odaklanmak.. Seçici zevkler.. Daha azıyla yetinme.. Aşkla ilgili yaraların sarılması çabası.. Yaratıcılık konusunda karıncalar gibi çalışmak.. Seviyeli aşklar , seviyeli eğlenceler..

TR ŞİRON 6. EVDEN GEÇERKENŞiron transitini güçlü biçimde deneyimlemek.. Sağlık konularına parmak basılması.. Çalışma koşullarıyla ilgili bir takım fedakarlıklar deneyimlemek.. Görev dürtüsü.. Karıncalar gibi çalışmak , hizmet etmek , katkıda bulunmak.. Stres.. Küçük şeylerin dikkate alınması.. Güneşle yada Yükselen yöneticisiyle ( Venüsle ) dinamik açılar yapıyorsa sağlıkla ilgili olası problemler.

TR ŞİRON 7. EVDEN GEÇERKENİlişkiler , evlilik-ortaklık konularına parmak basar.. Dikkatlerin bu konulara yoğunlaşmasına işaret eder.. Partneri eleştirmek yada partner tarafından eleştirilmek.. Mükemmelliyetçi , titiz , çalışkan , mütevâzi yapıda ( Başak burcu özellikleri taşıyan ) insanların hayatınıza girmesi.. Partnerin sağlığına karşı hassaslık.. İlişkiler evlilik-ortaklık konusunda yaraları sarmak.. Partner için fedakarlıkta bulunmak.. İlişkiyi , ortaklığı sistemleştirmek.. Karşıt görüşlü insanların eleştirileri vasıtasıyla gelişme sağlamak.. İlişkiler konusuna takılıp kalmak ve partner odaklı yaşanan zamanlar

TR ŞİRON 8. EVDEN GEÇERKENbu dönemde olayları tam olarak kavrayamadığını hissebilirsin ve herhangi bir miras ya da borç işin varsa bunlar hakkında problem çıkabilir.Gizli ilimlere daha çok çekilirsin uzun zamandır çözülemeyen bir sağlık sorunun bu dönemde öğrenebilirsin.Yakın çevrenden yıllardır bilmediğin sırları bu dönemde öğrenebilirsin Kişinin dikkatlerinin korkulara yönelmesi.. Korkularla veya bir takım krizlerle ilgili endişelerin belirmesi.. Ölüm ve ötesi vb. metafizik konular üzerine araştırmalar.. Cinsellik konusuyla ilgili hastalık , titizlik vb. problemler.. Güneşlede bağlantı yapıyorsa genel anlamda sağlıkla ilgili sıkıntılar.. Sağlık , fedakarlık , çalışma hayatı gibi krizler yoluyla kişisel dönüşüm deneyimlemek.

TR ŞİRON 9. EVDEN GEÇERKENKişinin eğitim-öğrenim alanında detayları irdelemesi.. Eğitim alma ihtiyacının belirmesi.. Din , Felsefe gibi konuları araştırma dürtüsü.. Yurt dışıyla alakalı konuları irdelemek.. Yabancı diller konusunda ustalaşmak.. Eğitim-öğrenim konularını sistemleştirmek.. Karıncalar gibi ders çalışmak.. Yolculuk ve seyahatlerle ilgili küçük problemler.. Başka diyarlardaki ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunma isteği..

TR ŞİRON 10. EVDEN GEÇERKENMesleki konularda detaylara parmak basıyor.. Kariyerle ilgili yaralar farkediliyor ve başkalarına katkıda bulunarak bu yaraların sarılması çabası.. örneğin bir başkasının kariyerine destek olmak.. Kariyerle ilgili konularda fedakarlık etmek.. Tolumsal konumuyla ilgili eleştirel yaklaşımlar.. Otorite konumundaki kişileri eleştirmek ve onların hatalarını irdelemek.. Mesleki alanda ustalaşmak.. Mesleki alanda karıncalar gibi çalışmak.. Yazma potansiyeli.. Araştırmacılık potansiyeli..krizler vasıtasıyla kariyer planını yeniden düzenleyebilirsin

TR ŞİRON 11. EVDEN GEÇERKENArkadaşlarınızla ilgili konulara parmak basıyor.. Hedeflerinizle ilgili detaylara yoğunlaşmak.. Hedeflerinizle ilgili , projelerinizle ilgili daha önce gözünüzden kaçan ayrıntıları irdelemek.. Geleceğe dair eleştirel yaklaşımlar.. Projeleri sistemleştirmek.. Ekip ruhuna sadakat.. Ekip içinde fedakarlık deneyimlemek.. Teknolojik konularda ustalaşmak..

TR ŞİRON 12. EVDEN GEÇERKENZor bir dönemdir en derin duygularını bile test edersin bunların çoğu dönem bitiğinde değişmiş olur.Korkuların artar bazı konularda kendine takıntılar yaparsın endişeli bir ruh halin olur.Bilinçaltına attığın duyguların ortaya çıkar.Hayatındaki eksiklerin ve kayıpların farkına varırsınHastane hapishane gibi yerlerde bulunabilirsin.Ruhsal hastalıklar yaşayabilirsin.Özellikle geceleri eskiden yaaşdığın kötü olaylar ,travmaların aklına gelir ve tekrar bunlarla uğraşırsın.

alıntı.....
alıntı....

Şiron n.pluto kavuşum:Ani ve derin büyük bir içsel değişimi bir özgürlük hissi takip eder. Zaman zaman fiziksel hastalıklarla uğraşmakta olan kişilik yaşamda doğruların karşısına çıkış zamanları ile ilgili eş zamanlılıklar yaşar. Garip mistik olaylar ve bunun yanında ilginç tesadüfler yoluyla hayat kişiliğe çıkış kapılarını gösterecektir .

Şiron n.pluto sekstil:Seni üzen duygularından bu dönemde kurtulabilirsin hayatını sorgularsın ve seni üzen olayları normalde olduğundan daha kolay unutursun bazı zaaflarındanda kurtulursun hayatta yeni bir açıdan bakarsın senin mutluluğuna gelişmene engel olan bir ilişkin işin varsa bunu bırakırsın

Şiron n.pluto trine:Bu dönemde sakinsindir başına gelen sorunlara karşı daha olgun yaklaşırsın daha önce seni üzen olaylara karşı daha soğukkanlısındır hataların eksiklerin seni rahatsız etmez kendine karşı daha anlayışılısındır insanalrda hata yaptığı zaman onlara anlayışlı davranırsın kolayca afferdersin kendi ruh halinle ilgilenirsin kendini daha derinden incelersin ama bunu bunalıma girmeden yaparsın sezgilerin artar canlı rüyalar görür ve hatırlarsın rüyalarının bazıları çıkabilir çocukluğundan beri bastırdığın bazı yaralarının farkına varabilirsin bu farkındalığın sezgi yada rüya yoluyla olabilir ve bu yaralarını ibu dönemde iyileştirirsin

Şiron n.asc kavuşum:Kendine olan güvenin azalır.Utangaç biri olursun diğer insanalrın seni takdir etmeyeceğini düşünürsün.Yalnız zaman geçirmeye başlarsın.Kendini sevilmiyor hissedersin kendine acırsın.İnsanalrı yanlış anlarsın alınganlığın artar.İnsanalr bu dönemde seni şımartmazlar ama kendine acımayıp bunu kendi kendine senin yapman gerekir.Partnerin senin ne istediğini anlamaz sana karşı kırıcı davranabilir.

Şiron n.asc sekstil:kendini geliştirmek için daha istekli olursun.kendine güvenin artar.inandığın şeyler için kavga edersin.daha önce ergenlik ve çocukluk döneminde çevren seni başarısız gördüyse bu etkiyle bunların üstüne gitmek istersin.

Şiron n.asc kare:Zor bir etkidir kendi ilgi alanaların arasında çatışmalar yaşarsın çevrendeki insanlar bir sorun yaratabilir sinirini ve dargınlığını bastırırsın bu dönemde diğer insanların istek ve ihtiyaçlarıyla senin istek ve ihtiyaçların farklıdır kendi duygularınlada uyum içinde değilsindir huzurlu ve sakin bir yaşam için kendi kişiliğinden ödün verebilirsin bu dönemde ama bu uzun vadede senin için zararlı olur eğer sinirliysen sinirini göstermelisin kişiliğinden ödün vermemelisin

Şiron n.asc trine:Bu dönemde istediklerini açıkça ve cesurca ifade edersen diğer insanlarda sana istediklerini başarman için yardımcı olurlar kendi isteklerini sana uygun şeyleri yaparsan herhangi bir engelle karşılaşmazsın daha önce kendine olan güvenini kaybetmene neden olan olaylar yaşamış olabilirsin bu dönemde geçmişdeki bu olaylarla uğraşabilirsin kendini yetersiz hissedersin bu yüzdende duygularını açıkça ifade etmekden bu dönemde retedileceğin için kaçınabilirsin enerjin ve şefkin bu dönemde azalır bir teklif alabilirsin ama sen tedirgin olduğun için kararsızlık yaşarsın karar vermelisin tereddüt etmemen gerekir çünkü bu teklif senin şimdiye kadar rüya olarak gördüğün birşeye sahip olmanı sağlar bu dönemde doğru zamanda doğru yerlerde bulunursun çok iyi bir dönemdir yapman gereken tek şey kötümser ve tedirgin olmadan karşına çıkan fırsatları değerlendirmen bu dönemde kendine güvenmelisin

Şiron n.şiron kavuşum:İdeal olarak zihin, beden, ruh kaynaşması ve buna Şiron’un öğretici gücünün eklenmesi arzulanır. Bu aynı zamanda kişiliğin eril ve dişil özelliklerinin bir araya gelmesidir: Böyle durumlarda bir çok erkek aniden babalık rollerini aktif olarak üstlenmek isterler, bir çok kadın da toplumda kendine güvenen bir şekilde öne çıkmakta sakınca görmezler. Bu kaynaşma ve denge zamanıdır. Dönüşün önceki kısımlarında yapılan işe bağlı olarak beraberinde şok eden ama aynı zamanda aydınlatan bir olay getirebilir. Bu aşamada kendi ‘Şironik yara’larını başkalarının hizmetine sunabileceklerinin farkına varırlar. Hayatlarını anlamaya çalışarak geçirdikleri şey sahip oldukları alışılmamış tedavi etme yetisidir. Kendi hayatlarında çözülemeyen bir sorunun varlığı sürekli bir devinim içinde olmaları anlamına gelir ki bu da insanlara yardım etmek için ‘her zaman cevaplara sahip uzman’ konumundan daha avantajlıdır

Şiron n.şiron kare:Bu dönemde zaafların için çok fazla tepki gösterebilirsin zaaflarına yenik düşersin bu da sana zarar verir bazı şeyleri abartabilirsin altından kalkamayacağın hazır olmadığın işlere girebilirsin.yapamayacağın şeyleri istemen eskiden seni üzen olaylara tekrar üzülmene neden olur başarılı olamayacağın içinde kendine olan güvenin azalır diğer insanlarla uğraşman gerekebilir ama sen onları düşman olarak görmektense sen kendinin en kötü düşmanı olduğunu düşünürsün güçlü görünmek isterken daha zayıf görünürsün zor bir durumda olduğunu kabul edersen ve çok güçlü görünmeye çalışmazsan bu etkiyle daha kolay başa çıkarsın kendi yapabildiklerini yaptıklarını abartmamalısın eskiden seni üzen olayların seni üzmemesine engel olmazsın ama onlardan tecrübeler çıkarabilirsin ne yaptında onları yaşadın bu dönemde bunları daha açık olarak farkına varıp ders alabilirsin fazla tepki göstermeden eski yaşadıklarını kabul etmelisin bu etkiyle onları kabullenmeyi öğrenirsin

Şiron n.şiron trine:Bu dönemde geçmişdeki bir çok sıkıntını ardında bırakırsın kendini daha iyi anlarsın ne istediğiğni biirsin.Geçmişinde seni üzen olaylar tekrar gün yüzüne çıkar ve sen bunları olgunlukla karşılayarak artık eskisi gibi üzülmez ardında bırakırsın.Bunlar çocukken yaşadığın bilinçaltında kalan bastırdığın duygulardır.Bunları aşarken zorlanırsın ama sonunda kurtulursun.

Şiron n.şiron zıt açı:Kişinin ruhunu kısıtlayan (hapseden) bir durumdan kurtulması, özgür kalması. Genellikle evi, tatminkar olmayan bir işi veya evliliği terk eder (veya terk edilir). 180° açı kişinin kendisine ayak bağı olduğunu hissettiği kimselerden kurtulması şeklinde ortaya çıkar. Ama söz konusu olay daha çok açının ev ve burç konumu ile ilintilidir. Genellikle bu noktada söz konusu kişiler bir şeyi çözümlemeleri, bir şeyin kontrolünü ellerine almaları gerektiğinin farkına varırlar ve terapi görmeye başlarlar. Genellikle bu ‘bir şey’ Şiron’un kare açısında bahsedilen olaydır.
alıntı......