MISIR BURCUNUZ

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Thot(29 Ağustos-27 Eylül)

Zeka ve edebiyat tanrısıOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Osiris’in danışmanı ve Horus’un koruyucusudur. Kelimelerin ve matematiğin tanrısı olarak kabul edilirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! ayrıca tüm yazarları koruduğuna inanılırOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hiyeroglif ustasıdır ve ayrıca büyücüler üzerinde büyük bir etkiye sahiptirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! gökbilimcileriOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! savaşçıları ve matematikçileri korur.

Karakter

Meraklı ve girişimci bir yapınız var; mükemmel bir organizasyon yeteneğine sahipsiniz. Esrarengiz olaylara çok ilgi duyuyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bir savaşçı ruhuna sahipsiniz ve bu ruh sizi sınırlarınızı aşmaya itiyorOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hayatın size neşe ve mutluluk veren temel öğeleri sizin için önemlidirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hem cömertOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hem de dürüstsünüz. Doğal bir otoriteye sahipsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! parmağınızı oynatmadan insanları kolayca yanınıza çekebiliyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! sizi destekliyorlar. Sözünüze sadıksınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! benzersiz niteliklerinizi duygusal hayatınıza ve ailenize de yansıtıyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! doğuştan bir öğretmen veya araştırmacısınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! sizinle her şey mümkündür bilinmeyen bir konuda öğretmen veya değişik bir konuda araştırmacı olabilirsiniz. Kusurunuz sabırsızlıktır. GazeteciOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! aktörOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! öğretmen ve avukatlar bu burçtan çıkar.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Horus (28 Eylüll- 27 Ekim)

Yıldızların ve aşkınOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! parlayan güneşin tanrısıOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! firavunların koruyucusudur. En eski Mısır tanrılarından biridir; güneş tacı giyen şahin başlı bir erkek olarak resmedilir. Keskin gözlerinin karanlıkta bile görebildiği söylenir.

Karakter

Çok nazik ve cömert bir karakteriniz var ve bu yüzden çok sevilirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hayatta başarmak istediğiniz şeyler konusunda çok net görüşlere sahipsiniz. Savaşçı bir ruhunuz var; gözünüzü kırpmadan en büyük projelere atılırsınız. Risk almayı seversinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! uzun vadeli sorumlulukları üstlenirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! verdiğiniz tüm sözleri yerine getirmeye yetecek kendine güveniniz vardır. Kontrolün hep sizde olmasını istersinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! ama bazen sabrınız taşınca bu özelliğiniz yüzünden sevilmeyebilirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! siyasetOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! felsefe ve sosyal konular size göredirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! diplomatça davranmayı iyi bilirsiniz. Adalet duygunuz gelişmiştirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! öksüz birinin haklarını sonuna kadar savunursunuz.İlk görüşte aşık olabilirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! yaşınız ilerledikçe olgunlaşırsınız. Cesursunuz. Politikacı ve medya mensupları bu burçtan çıkar. Zayıf yanınız inatçılığınızdır.


Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Wadget (28 Ekim – 26 Kasım)

Kobra tanrısıdır ve bilgelik sembolüdür.

Karakter

MantıklıOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! temkinliOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hırslıOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! vicdanlısınız. Aile bağlarına çok önem veriyorsunuz. Kusurlarınız kötümser ve biraz kendinizi beğenmiş olmanız. Öğrenmeye çok tutkulusunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kitaplar sizin için en büyük hazinenizdir; evinizde en çok kütüphaneye önem verirsiniz. Kendinize güveniniz var ama bazen karamsarlığa kapıldığınız olur. Dost bildiklerinizin arkanızdan iş çevirmeleri en kızdığınız ve katlanamadığınız şeydir; öyle bir şeyle karşılaştığınızdaOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! asla affetmez ve hesap sorarsınız. Bazen müsrif olursunuz. Ayrıntılara önem verirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. Komşuluk ilişkileri sizin için önem taşır; 'ev almaOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! komşu al' diyenlerdensiniz. Doğayı çok seversinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! şehirde yaşamaktan çok kırlarda olma özlemi taşırsınız. Hayvanları çok seversinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! merhametlisiniz. MimarOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! mühendisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! müteahhit ve editör olmaya yatkınsınız.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Sekhmet (27 Kasım – 26 Aralık)

Savaş tanrısıdır ve kelime anlamı ‘güç’ tür. SellerOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kıtlıklarOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! salgın hastalıklar gibi insanların mutsuzlukları onun yüzünden olur ama aynı zamanda iyileştirici güçleri vardır: DoktorlarlaOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! büyücülerin koruyucusudur. Genellikle aslan başlı kadın veya dişi aslan olarak resmedilir.

Karakter

SertOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! tutkuluOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hırslı ve gururlu bir karakteriniz varOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu yüzden her zaman dost kazanmazsınız. Nadiren hata yaparsınız. Başkaları sizi zor bir insan olarak görürOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kontrollü birisinizdir. Gururlu dış görünüşünüz altında hassasOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! dikkatli bir insan yatar. İhaneti asla affetmezsiniz. Gözlem yeteneğiniz kuvvetlidir; sağlıklı kararlar verirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu özelliğinizle yasalarla ilgili meslekler size cazip gelir. Baştan aşağı mükemmeliyetçi birisinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! asla tatmin olmazsınız; biraz daha esnek olurOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! biraz daha yaratıcı olur ve kendinizi daha az eleştirirsenizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kendinizi bu kadar baskı altında hissetmekten kurtulursunuz. Kendinizi biraz özgür bırakın ve derinlerdeki arzularınızın farkına varın. Burcunuz ayrıca ünlü sporcularınOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! şampiyonların burcudur. Kusurunuz ise sabırsız ve kavgacı oluşunuzdur.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Sfenks (27 Aralık -25 Ocak)

Her yaratığın şekline girebilir ve hazinelerin koruyucusudur. Aslan vücutlu olarak resmedilirler. Bu burçta doğanlar kendilerini her koşula uydurabilirler; hırçındırlar; çok disiplinlidirler ve son derece hassastırlar.

Karakter

Çok nazikOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kibar birisiniz; her zaman çevrenizdeki kişileri dinliyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! karakterleri iyi tahlil ediyorsunuz. Kolay adapte oluyor ve iyi tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Karşılık beklemeden veren bir kişiliğiniz var; çok hoşgörülüsünüz. Her zaman başkalarına yardım ediyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu yüzden insanlar bazen sizi suistimal ediyorlar; onlar samimiOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! içten oldukları müddetçeOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! sorun yok ama ihanete uğradığınızı hissedersenizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! intikamınızı almaktan çekinmiyorsunuz. Gazabınızdan korkulur. Büyük çaba gereken işlere girişmekten kaçınmıyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu enerjiniz başkalarına cazip geliyor. Tutkulu yapınızla sert kararlar alıyorsunuz. Duygusal olarak ailenize büyük destek oluyorsunuzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çok iyi bir baba ve eşsiniz. Meslek olarak kendi işinizde çalışmayı seviyorsunuz.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Shu (26 Ocak -24 Şubat)

Mısır mitolojisine göre Atum'un nefesinden yaratılan ShuOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çok sakinOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! etkileyici karakteri temsil eder. Çevresindekilere adil davranmasıyla tanınır; Mısır resimlerinde bir devekuşu tüyü takmış şekilde resmedilir.

Karakter

Güneş ışığı ve rüzgarın tanrısıdır. bunlar inanılmaz derece yaratıcı güce sahip insanlardırOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Bu burç insanları yeteneklerini gösterebilirlerse başarıya ulaşmaları kaçınılmaz olur. Prensip sahibiOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! mizah gücü yüksek insanlardır; kusurları tereddüt etmeleri ve bu yüzden büyük fırsatları kaçırmalarıdır. Sosyal alanlarda çalışmayı severler; ayrıca ziraatOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! danışmanlık ve hayvanlara zulmü önlemek gibi konularda da aktif olmayı severler. Bu burçtan sanatçılar çok çıkar.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! İsis (25 Şubat – 26 Mart)

Osiris’in karısı ve ana tanrıçadır; doğum yapan kadınlarıOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! yolcuları ve devleti korur. Başında iki boğa boynuzunun üzerinde duran bir güneş figürü taşıyan bir kadın olarak resmedilir.

Karakter

Kendinizi hep öne atanOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! daima uyanıkOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! başkalarına açık bir kişiliğiniz var. Hayat doluOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! enerjiksiniz. Önyargılarınız yokOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! tutkulu içgüdüleriniz sizi yepyeni ve zengin tecrübeler yaşamanız için rehberlik eder. İhanete uğrasanız bileOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! insanlığa sarsılmaz bir güveniniz vardırOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çünkü çok olumlu düşünen ve iyimser bir insansınız. SakinOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kendine güvenli bir karaktere sahipsiniz. CömertsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu yüzden aşık olunca bu derin bir aşk olur ve aşkınızı nasıl taze tutacağınızı bilirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! sürprizler yaparsınız. KararlısınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! yıkılan köprüleri nasıl onaracağınızı iyi bilirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! fakat bazen fazla idealist olur ve yüksek standartlarınızı karşılayacak mükemmel kişiyi bulana dek beklersiniz. Çok iyi aile babası veya anne olursunuz; çocuklarınız sizin göz bebeğinizdir. İnsan kaynakları alanında çalışabilirsiniz.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Osiris (27 Mart – 25 Nisan)

Mısır ‘ın en büyük tanrılarından biridir; üretkenlik ve büyümeyi temsil eder. Aynı zamanda öbür dünyanın tanrısıdır; ölülerin tanrısıdırOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! sonsuz hayatın sembolüdür.

Karakter

Çok meraklı bir kişiliğiniz var. Sıradan biri değilsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hayata bağlı ve öz güveniniz yüksek. Hayatın her anını yoğun yaşarsınız; başarısız olmaktan korkmazsınız. Hayatınızda hiçbir şey durağan değildir; daima yeni maceralara yelken açarsınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! ama tüm bu iyimserliğinize rağmenOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bazen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sözlüğünüzde ‘ilgisiz’ kelimesi bulunmazOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! arkadaşlığınız sağlam olurOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! tutkulusunuz. AileOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! akrabalık ilişkilerine çok önem verirsinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! önemli günlerde mutlaka aile üyeleriyle bir araya gelmek istersiniz. Çocuklarınızı disiplinli bir şekilde büyütürsünüz.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Amun (26 Nisan- 25 Mayıs)

Mısır inanışlarına göre Amun dünyayı yaratan tanrıdır.

Karakter

Bu burçta doğanlar güçlüOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! zinde ve önderlik etmeyi seven kişilerdir; iradeleri de güçlüdür. Mükemmel lider olurlar ama biraz hoşgörüden yoksundurlar. Duygusal bir yapınız varOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! bu yüzden bazen kendinize olan güveninizi kaybeder ve melankoli ile neşe arasında gidip gelmeye başlarsınız. Hassas yapınız hayal gücünüzünOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çok zengin olduğunu gösterir; başkaları sizi gizemli biri olarak görebilirler. Sizi yatıştırmak için sabırlı olmaları gerekir. Bazen korunmak amacıylaOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kendinizi başkalarından izole ederOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kabuğunuza çekilirsiniz. Sosyal konulara eğiliminiz vardır. AdilOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! dürüst bir insansınız ve vicdanlısınız; bu özellikleriniz sayesinde insanlar size hayranlık duyarlar. Korkularınıza rağmen aşkOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hayatınızın önemli bir parçasını teşkil eder ve aşkınız için dağları yerinden oynatabilirsiniz! Eşinizde ileri görüşlülükOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! otoriterlik ve nezaket ararsınız. Finans alanındaki mesleklerde başarılı olursunuz.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Hathur (26 Mayıs – 24 Haziran)

Dünya ve gökyüzü tanrısıdır. DuygusalsınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! aşk sizin için çok önemlidirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çekici ve romantik insanlardır.

Karakter:

AşkOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hayatınızın temel yapıtaşını oluşturur.Yalnız kalmak tahammül göstermeyeceğiniz bir duygudur.İnsanlara güvenirsiniz ancak herkese güvenmenin kötü sonuçlarını görerekOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! üzülürsünüz.Bazen insanlar sizin cömertliğiniziOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! fedakarlığınızı suistimal ederlerOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! böyle durumlarda ihanete uğradığınızı hisseder ve asla unutmazsınız. İyiliği unutmadığınız gibiOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kötülüğü de unutmazsınız. Çocuklarınız için her fedakarlığı yaparsınız.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

Haziran – 24 Temmuz)

Sihirli anka kuşuyla resmedilir. Risk almayı severlerOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kusurları inatçı ve hayalci olmalarıdır.

Karakter:

Çok karizmatik bir insansınız; insanları çabuk ikna ederOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kendinize bağlarsınız. Çok sevilirsiniz ve her zaman çevrenizde sizinle birlikte vakit geçirmekten hoşlanan dostlarınız olur. Cesur ve açık görüşlüsünüzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! aldığınız kararlar çok doğru olur ve bu yüzden herkes size hayranlık duyar. İnsanlara cesaret verirOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! kendine güven duymalarını sağlarsınız. Diktatör olmadan doğuştan lider birisiniz. Çok uzak görüşlüsünüzOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! fakat ilişkilerinizde kendinizden fazla vermezsiniz. Ama bir kere eşinizi seçtikten sonra çok cömert olursunuz ve güçlü bağlar kurarsınız. Çocuklarınızın derslerine yardım ederOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! onları mümkün olduğunca iyi yetiştirmeye çalışırsınız. Aileye çok önem verirsiniz.

Osiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz!

OsirisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! İsisOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! Anka... İşte Mısır Burcu'nuz! Anubis (25 Temmuz – 28 Ağustos)

Bu ölüm ve öteki dünyanın tanrısıdırOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! mumyalama törenlerinde rastlarız. Ölünün öbür dünyaya geçişini gözetlerOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! ruhlarını yargılar ve onları korur. İsmi çakal anlamına gelir. Genellikle dik kulaklı bir çakal veya köpek biçiminde resmedilir.

Karakter

Biraz çelişkiler içindesiniz; hem yalnızlığı seviyorOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! hem de başkaları olmadan yapamıyorsunuz. Gizemli ve sırlarla dolusunuz. Gölgeyi ışığa tercih ediyorsunuz. Popüler olmaktansaOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! gizlenmeyi yeğliyorsunuz. Olağanüstü hassassınız ve çok sadık birisiniz. Hem kendinize hem de başkalarına karşı çok dürüstsünüz. İdealist birisiniz; bu yüzden hayatınızda büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ama bunlar uzun sürmeyecektir ve sonunda mutlaka üstesinden geleceksiniz. ÖğretmenOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! doktorOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! psikolojiOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! insan kaynakları konusuna çok yatkınsınızOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! çünkü bilinçaltı dünyasını derinden anlıyorsunuz; yapınız bazen duygusal anlamda kendinizi zayıf hissetmenizeOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! karar verememenize yol açabiliyor. Ruh eşinizi bulmak zor geliyor; bu yüzden eş seçerken çok dikkatlisinizOsiris, İsis, Anka... İşte Mısır Burcunuz! eşinizde karşılıklı saygı ve güven bekliyorsunuz.